PUMPEHUSET Præsenterer
Aisle + mags

Aisle og mags spiller i Byhaven den 13. juni - som sædvanligt er der fri entré.

Aisle
Aisle er en spændende ny dansk artist, som startede med at skrive musik tilbage i 2015 i samarbejde med produceren, Lasse Hansen. Tre år senere var hun klar til at tage det næste skridt, da hun kort tid efter blev signet ved pladeselskab og manager.
Hendes første single Favorite Bad Habit udkom oktober 2018, som siden har fået en del airplay, og hun er meget snart aktuel med pop-hittet og anden single Freak Me Out. Fælles for de to singler er, at Aisle skriver dybe tekster, store popsange, der er velproduceret, fængende og det har den kant, der skal til for at stå ud fra mængden.

Aisle er netop udvalgt til at deltage i Karrierekanonen, som spår hende til at være en af 2019’s helt store nye stjerneskud, udvalgt sammen med 11 andre blandt 1700 artister.

mags
Bag mags gemmer sig den 23 årige Margrethe fra Ry som ikke kommer ud af en musikalsk baggrund, men hurtigt fandt sin vej ind i sangskrivning, da hun altid har følt sig fuld af ord der måtte have et outlet. mags udgiver debut-EP’en ”conversations i’ve had with myself”

mags udgav i starten af 2019 sin debut-single ”you’re in his bed, i’m in his head” og tog hermed første skridt ind på den danske musikscene. Nu banker sommeren på døren og d. 3 maj udgiver mags sin debut-EP ”conversations i’ve had with myself” på samme dag som hun spiller på årets Spot Festival i Århus.
“conversations i’ve had with myself” er, som titlen også understreger, en EP som fortsætter den meget selvbiografiske tilgang til lyrikken som mags stærkt lagde for dagen på ”you’re in his bed, i’m in his head”. Essensen af EPen er netop disse samtaler som mags har haft med sig selv og kernen i musikken handler for hende om at finde måder at forstå sig selv på og bearbejde situationer på en mere spiselig måde.

På sin vis er EP’ens sange lidt delt op i to forskellige måder at tackle livets bump på vejen på.”you’re in his bed, i’m in his head” og ”never really liked your friends” er sange som er skrevet udfra overskudsdelen af mags’ personlighed, hvor en situation tackles med oprejst pande og et smil. På de resterende tre sange, heriblandt singlen fra EP’en ”play it cool”, er tilgangen mere melankolsk og knap så ovenpå.

Torsdag
13. jun 2019
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>