PUMPEHUSET og Affiliated Præsenterer
Affiliated X

Affiliated X er flyttet til den 4. marts - billetkøbere modtager direkte besked fra Billetto. 

Oplev Danmarks urban-label Affiliated til deres hidtil største koncert i Pumpehuset. Affiliated X inkluderer samtlige artister med euforisk energi og rå indlevelse. Affiliateds holdånd skaber sund intern konkurrence, som står til grund for artisternes høje tekniske niveau og overlegne performance. Med Affiliated X på Pumpehuset kan du forvente en koncertoplevelse af høj teknisk kvalitet og det vildeste line-up bestående af; Hakami, Manus Bell, Mellow, Q.Marzi, Silhouette, Tarick, Milez, Fundi Wake, Elias Segujja & Yuwanit.

Bliv hevet med igennem en musikalsk labyrint, som stimulerer alle sanserne. Med en kompakt produktion i verdensklasse, er Affiliated X ét samlet værk, der skal opleves som en helhed fra start til slut. Med vilde overgange, et stærkt sceneshow, visuals og fede indslag, har vi skabt én samlet oplevelse publikum sent vil glemme! Den tætte relation der opstår ved at samarbejde på tværs af stil, genre og sprog skaber en inddragende fællesskabsfølelse, som er blevet sammenlignet med Brockhampton, Wu-Tang Clan og Odd Future.

Køb jeres billet og medbring den gode energi, så sørger vi for resten. Læs mere om vores kunstnere og deres lyd på www.affiliatedcph.com.
Torsdag
27. jan 2022
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
150 Kr. + gebyr
?>