PUMPEHUSET og All Things Live Præsenterer
Acid Arab (live)

Efterfest med Sexy Lazer og support fra Angebot.

Det mægtige parisiske elektroniske musik-crew Acid Arab vender tilbage til Pumpehuset, hvor de flere gange har holdt vilde og mindeværdige fester. Den 25. november sørger Acid Arab igen for en berusende liveoplevelse med deres skarpe blanding af vestlig elektronisk musik og mellemøstlige vokaler og lyde.

De to musikere og DJs, der er udgør kernen af Acid Arab, Guido Minisky og Hervé Carvalho er begge opvokset i Paris’ multikulturelle smeltedigel, og med en mission om at skabe et rum for arabisk kultur i moderne elektroniske musik blev Acid Arab til. I begyndelsen udgav de forskellige remix, collabs og numre af andre artister, men sidenhen er Acid Arab gået all-in på at komponere deres egne tracks – tit tilsat stærke gæsteoptrædener.

Acid Arab er ikke bare techno krydret med darbouka-samples eller dance med klassiske orientalske klicheer. Det er ikke en kollage eller en appropriation af, hvordan det ville lyde, hvis nu Mellemøsten lavede vestligt dansemusik. Acid Arab har en fuldstændig original, pulserende, dansabel lyd, der emmer af ægte møder mellem forskellige musikalske verdener. Verdener som de to DJs har kunne træde direkte ind i i deres egen soniske baghave i Frankrig, hvor vestlig og østlig musik konstant flettes sammen og har gjort det i efterhånden mange år.

I Pumpehuset kan man igen forvente en ustyrlig energibombe af techno, acid-jazz, house, disco og kurdisk, syrisk, tyrkisk og masser af fransk-arabisk musik. Hvis du fx. har vildt over Omar Souleyman er Acid Arab et must-see. Sidst de gæstede et Pumpehuset blev det en exceptionel aften, og det samme kan man forvente af den 25, november, når Acid Arab giver en med garanti mindeværdigt livekoncert – desuden har de en spritny plade, som udkommer til oktober, med i bagagen.

Support: Angebot
DJ-duoen Angebot åbner ballet før Acid Arab og sørger for dyb, slow-rave-stemning med fødderne plantet i verdensmusikken.
Fredag
25. nov 2022
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
300 Kr. + gebyr
?>