PUMPEHUSET og Monstera Præsenterer
Acid Arab (dj-set)

Afterparty med COPYFLEX


Den mægtige parisiske elektroniske duo Acid Arab har de seneste par år fortryllet europæiske festivaler og klubgæster med deres berusende blanding af skarp vestlig elektronisk musik og mellemøstlige vokaler og lyde. Den 15. marts tager de deres magiske klubblanding med til Pumpehuset i form af en vanvittigt DJ-set.


De to DJs Guido Minisky og Hervé Carvalho er begge opvokset i Paris’ multikulturelle smeltedigel, og med en mission om at skabe et rum for arabisk kultur i moderne elektroniske musik blev Acid Arab til. I begyndelsen udgav de forskellige remix, collabs og numre af andre artister, men sidenhen er Acid Arab gået all-in på at komponere deres egne tracks - tit tilsat stærke gæsteoptrædener.

Acid Arab er ikke bare techno krydret med darbouka-samples eller dance med klassiske orientalske klicheer. Det er ikke en kollage eller en appropriation af, hvordan det ville lyde, hvis nu Mellemøsten lavede vestligt dansemusik. Acid Arab har en fuldstændig original, pulserende, dansabel lyd, der emmer af ægte møder mellem forskellige musikalske verdener. Verdener som de to DJs har kunne træde direkte ind i i deres egen baghave i Frankrig, hvor vestlig og østlig musik konstant flettes sammen og har gjort det i efterhånden mange år.

I Pumpehuset kan man forvente en ustyrlig energibombe af techno, acid-jazz, house, disco og kurdisk, syrisk, tyrkisk og masser af fransk-arabisk musik. Hvis du fx. har vildt over Omar Souleyman er Acid Arab et must-see. Duoen lavede en dansefest af dimensioner til Distortion i 2018, og det mesterstykke gentager de til en klubaften udover det sædvanlige den 15. marts.

Simon Littauer tilføjet som support!

Med sine modulare synthesizers skaber Simon Littauer analog, improviseret techno og opbygger sine live-sets som en DJ. Uden backingtracks og med ét mål for øje: at få publikum til at danse!

 
Fredag
15. mar 2019
dørene åbner
22.00
Showet starter
23.00
Pris
180 Kr. + gebyr
?>