PUMPEHUSET og 3rd Tsunami Præsenterer
Aborted

De belgiske dødsveteraner fra Aborted vender tilbage til Pumpehuset den 21. november, hvor de headliner en helt igennem infernalsk aften med de canadiske tech-death legender Cryptopsy som special guests, og support fra de franske deathgrindere Benighted og apokalyptisk tech-death fra tyske Cytotoxin.

Aborted blev dannet tilbage i 1995 og har til trods for en hel del udskiftninger holdt fanen højt for voldsomt deathgrind med hurtigtsavende riffs og dobbeltpedaler, der banker bunden ud af scenegulvet. Kernen i Aborted er den karismatiske mikrofonstraffer Sven “Svencho” de Caluwe, der som eneste medlem har været med siden 1995. Aborted udgiver den 21. september det kommende album “TerrorVision”, så der er lagt op til dugfrisk død i Pumpen.

Cryptopsy spillede i Pumpen tilbage i 2015, hvor de med deres brutale teknikalitet og nytænkede dødsmetaltråd ruskede godt op i salen. Benighted og Aborted har tidligere udvekslet vokaltjenester på hinandens udgivelser, hvorfor Benighted passer som fod i hose til aftenens line-up, og de sørger helt sikkert for et halsbrækkende tempo, der får gang i nakkemusklerne. Cytotoxin skal nok blive en mindeværdig sansestraffelse, når tyskerne fra Chemnitz åbner op for vanvidsbreakdowns i deres apokalyptiske tech-death-univers.
Onsdag
21. nov 2018
dørene åbner
19.00
Showet starter
19.15
Pris
180 Kr. + gebyr
?>