PUMPEHUSET og Doomed Scandinavia Præsenterer
Abbath
Support: Toxic Holocaust + Hellripper

Legendariske og ultrakarismatiske Abbath drager på turné i begyndelsen af 2024 og svinger forbi Pumpehuset den 8. februar.

Den tidligere Immortal-forsanger Abbath Doom Occulta er en institution i norsk metal efter at have ledt bandet til toppen af norges og verdens black metal-scene. Abbath aka Olve Eikemo forlod bandet i 2015 og har siden hamret videre som Abbath med fuldt band og leverer flænsende black metal i vanlig, mørk kvalitet.

Efter en festivalsommer med smæk på er Abbath klar til at drage ud i vinteren 2024 med sin Dread Reaver European Tour, hvor der er langt i ovnen til et vildt show med nye sange og selvfølgelig gode, gamle fanfavoriter. Forvent intet mindre end full-on metal mayhem fra en af historiens vildeste frontpersoner.

For lige at toppe touren helt op, så har Abbath det amerikanske thrash-band Toxic Holocaust og den skotske speedmetal-enmandshær Hellripper med.

Torsdag
8. feb 2024
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
255 Kr.
Support:
Toxic Holocaust
Det amerikanske thrash-projekt Toxic Holocaust fra Portland, Oregon drevet af Joel Grind slutter sig til Abbath-touren og koncerten i Pumpehuset. Toxic Holocaust er influeret af hardcore punk, west coast hard rock og 80'er proto-død.
Placeholder image
Hellripper
Hellripper er James McBains enmandsband, direkte fra det skotske højland, som ingen nåde vise, når det kommer til at fræsende, sort speed-metal.
Placeholder image
?>