PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
A Place To Bury StrangersA Place to Bury Strangers debuterer nyt lineup og udgiver EP’en ’Hologram’ den 16. juli 2021, og drager i 2022 på turné, der bringer dem forbi Pumpehuset.


’Hologram’ er den længe ventede nye EP fra Brooklyn postpunk-legenderne A Place To Bury Strangers, og debuten med bandets nye lineup med John Fedowitz på bas og Sandra Fedowitz på trommer fra Ceremony East Coast. Det er den første A Place to Bury Strangers-udgivelse på frontmand Oliver Ackermanns nye pladeselskab, Dedstrange. Oliver og John er barndomsvenner, der tidligere skabte futuristisk punkmusik i det ærede underjordiske shoegaze-band Skywave, og repræsenterer med Sandra Fedowitz på trommetronen, den nye æra af A Place To Bury Strangers, bandets ultimative form - og det mest sensationelle lineup til dato.

De fem sange på ’Hologram’, skrevet og indspillet i isolation af Oliver Ackermann under den stadig igangværende Coronavirus-pandemi og efterfølgende samfundsmæssige sammenbrud, er en tilbagevenden til bandets mest rå, mest flygtige og intime lyd. Den første single ”End Of The Night” er ligeledes den første sang skrevet i samarbejde med de nye bandmedlemmer. John sendte mig trommesporet og udfordrede mig til at skrive en sang over det. Det skete som en mærkelig strøm af bevidsthed, og kom ubevidst til at handle om slutningen af det tidligere band, og begyndelsen på det nye. Hvert lag i sangen fjerner den døde hud fra det gamle, og et nyt lag vokser i form af det nye band.

Vi glæder os rigtig meget til at opleve APTBS på dansk grund, ikke mindst da Oliver Ackermann eftertrykkeligt tror på den ekstreme kunst ved ”live showet”. Han har udtalt, at det er en mulighed for at skabe noget ud over det, en plade kan,- en anden verden, og han fortsætter med at bringe et helt andet niveau af DIY-energi frem på scenekanten.
Mandag
11. apr 2022
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
180 Kr. + gebyr
?>