PUMPEHUSET Præsenterer
A. Bird + We At Sea

A. Bird og We At Sea spiller i Byhaven den 1. august - som sædvanligt er der fri entré. Restaurant Uformel serverer lækker mad og baren er spækket med gode øl, naturvin og friske cocktails. Læs mere på byhavenkbh.dk - Byhaven åbner kl. 15 og musikken starter omkring kl. 18.30

A. Bird
A. Bird er en ny folkpop-artist fra København. Efter mange års musikalske udfoldelser inden for et bredt spektrum af genrer som bl.a. indie rock, irsk folkemusik, americana og 80'er elektropop, påbegyndte Aske Fuglsang i 2017, en ny musikalsk rejse, da han med en guitar på ryggen tog mod andalusiske himmelstrøg og udforskede flamenco-musikkens verden. Denne minimalistiske og traditionelle filterløse musikalske tilgang, skulle vise sig at inspirere ham til at komponere sine egne sange fra samme simple udgangspunkt: en guitar og en vokal. Inspirationen fra denne genres guitarelementer og lyriske billedunivers blandet med de melodiske tendenser fra American folk samt den melankolske atmosfære fra indie rocken, har bragt Aske Fuglsangs musikalske rejser sammen i projektet A. Bird, der nu endelig er blevet klar til at lette.

We At Sea
We At Sea er dansk-færøske Rebekka Søndergaard Mortensens soloprojekt, og er melankolsk musik med smukke og inderlige fortællinger. Hendes store, nærværende og spirituelle vokal får roen til at sænke sig i det enkle og smukke klangbillede. We At Sea henter meget af sin inspiration i andre nordiske kvindelige, stærke sangere og sangskrivere som Oh Land, Feist, Ane Brun og Bjørk, og det høres tydeligt, da der er et meget atmosfærisk og drømmende udtryk i hendes sange på debut EP’en ”We At Sea” fra 2015 og på hendes nyeste EP ”Disappear” der udkom november 2018. Lige nu er We At Sea igen aktuel med to stærke singler fra den seneste EP - hittet ”Waiting” (udkom d. 23 november 2018) og sommernummeret ”Disappear” (udkom d. 28 juni 2019), der lige nu bliver spillet på DR P4. ”We At Sea skaber masser af plads, stærk lyrik og fængende melodier i det luftige univers, der bølger i undertoner af havets symbolske, stoiske og kraftfulde energi”.
Torsdag
1. aug 2019
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>