PUMPEHUSET Præsenterer
11th Street Kids + Everything That Rises – Byhaven

For andet år i træk åbner Pumpehuset op for husets egen dejlige, grønne og afskærmede Byhave. Det bliver endnu federe end sidst og i år går vi all in på endnu flere siddepladser, grønnere omgivelser og bedre afskærmning fra trafikken.

Byhaven har åben hele sommeren, hvor vi teamer op med vores bedste musikalske venner, for at bringe en masse koncerter under åben himmel. Haven har åbent fra onsdag til lørdag, hvor der også vil være masser af tid til hygge, eksamenslæsning, fussball, grill og picnic.

Her er siddepladser nok, god stemning, fri wi-fi og kaffe på kanden. Tag blot grill og madkurve med, og køb så drikkevarerne i baren undervejs - det er dét, vi betaler musikerne med.

Biografi 11th Street Kids
Kære læser. Jeg skriver denne bio på vegne af 11th Street Kids. Jeg går sgu lige til sagen. 11th Street Kids er et band (sjovt nok). Den korte version af historien er at bandet blev dannet engang i 2011 af en gruppe venner.

Lars spiller guitar og synger, Nik spiller bas og Asbjørn spiller trommer. Lars havde skrevet et par tunes og spurgte Bjørnen om han havde lyst til at spille med ham. De to slog pjalterne sammen og fik hurtigt fat i Nik eftersom de ikke rigtig kendt andre bassister. Det kom der flere sange ud af og i december 2011 gik de i studiet for at indspille dem. Det er der så kommet en plade ud af. 10 sange indspillet og produceret af bandet selv. Nej, det er løgn. De fik lidt hjælp af en der hedder Jesper. Men kun lidt.

Det var den korte version. Den lange version af historien er… nå nej, der er jo slet ikke nogen lang version! This is it! Hvilket egentlig beskriver 11th Street Kids meget godt. Der er ikke så meget pis. De er et band, de har lavet nogle sange, de har lavet en plade og it rocks.

Nå men jeg har fået at vide at jeg også skal skrive lidt om hvad for noget musik bandet er inspireret af. Det er bands som New York Dolls, Hanoi Rocks, The Replacements, Heartbreakers, Ramones osv. Hvilket jeg synes er ret tydeligt i musikken. Men hvorfor lige dem? Fordi deres energi og humor er umiddelbar og nem at fange. Kald det charme. Well, what did you expect? Og den udkommer den 23. april på Target Records… tror jeg. For god ordens skyld vil jeg igen lige nævne de skyldig, der er involveret i dette projekt: Lars – Han synger og spiller på guitar. Nik – Spiller bas og har desuden mixet og optaget pladen. Asbjørn eller Bjørnen – Han spiller trommer og synger også lidt her og der.

Venlig hilsen Arthur Fonzarelli, 11th Street Kids.

Ps. Navnet 11th Street Kids stammer fra en sang af samme navn med Hanoi Rocks. Tjeck den ud, den er pisse god!

Biografi Everything That Rises
Everything That Rises er når punk går noise. Den støjende duo har skabt fornyet originalitet til det alternative lydbillede med den såkaldte noise punk genre. Dét er hårdt, hurtigt og tight, og bagmændene bag er Heine Tegtmeier og Piet Breinholm, der udover at dele en fælles musikalsk passion, også til dagligt deler lejlighed. I starten af 2013, besluttede de to musikalske sjælevenner sig her for også at dele ud af forkærligheden til soniske støjeskapader, og startede således fællesprojektet Everything That Rises. Allerede ved årets udgang stod duoen klar med 11 færdigproducerede sange, der er inspireret af forliste forhold og andre mareridt.

Deres musikalske effektivitet og professionalisme kan blandt andet drages fra tidligere erfaringer med projekter som 18th Dye, Government, Metal Ghost, Sune Rose Wagner, The First Waltz og Nikolaj Nørlund, som de hver især har været en del af. Konstellationen af Everything That Rises er således en god kombination heraf med hårdtslående alternativ punk noise baseret på enkelte hooks og vild energi fra én guitar, ét trommesæt og to vokaler.

Med den forestående forårsturné glæder duoen sig nu til også at kunne overføre den eksplosive energi fra lydstudiet til livepublikummet.
Lørdag
21. jun 2014
dørene åbner
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>