PUMPEHUSET og 100blaa Præsenterer
100blaa and friends

100blaa kuraterer en festlig aften i Pumpehuset d. 11. marts 2023, i selskab med gode friends. Fjerde gang '100blaa & Friends' afholdes byder vi velkommen til kingtommi & Emil F <3

kingtommi
Midt i efterårsmørket dukkede en slagen majestæt op; på toppen af bjerget med kronen i hånden – uden at turde at tage den på. kingtommi favner polerne mellem storhed og fald, og skriver sange om at føle sig uovervindelig og helt uduelig på samme tid. Det er netop den modsætning, som gør kingtommi til sin generations bud på en rockstjerne. 
På en scene forlanger kingtommi både mosh pits og stilhed. Det er intenst, stærkt og rørende, og kingtommi spiller som regel med fuldt band; saxofon, guitar, bass og trommer. ”… der er i det hele taget god grund til at sætte forventningerne højt til kingtommi. Ham kommer vi til at høre mere til!”, skrev GAFFA’s Ole Rosenstand Svidt efter koncert på Train i november.

 

Emil F

Bag aliaset Emil F står den danske producer Emil Frederik Emborg. Emborgs arbejde varierer fra smukke omgivende skyer til opløftende trancy-melodier. I denne atmosfære fuld af kontraster eksperimenterer Emil F med energiske arpeggiatorer og opbygninger, der måske aldrig falder? Dette demonstreres i Emil Fs nye musik produceret i Amsterdam, hvor han i øjeblikket har base.
Lørdag
11. mar 2023
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
95 Kr. + gebyr
?>