PUMPEHUSET og Manna og Luger Præsenterer
100 gecs

Koncerten med 100 gecs bliver flyttet til den 11. august 2022 og rykker samtidig til Vega. Har du spørgsmål vedr. flytningen skal du kontakte Ticketmaster.

100 gecs er en duo der består af Dylan Brady og Laura Les. De plantede deres flag i popkulturen med deres debutalbum fra 2019 ’1000 gecs’, hvilket fik stor anmelderros for at bryde alle regler og normer inden for populærmusikkens verden. Det innovative projekt betog både fans og musikanmeldere verden over og duoen udsolgte alle shows på deres første US tour. På få måneder 100 gecs fra at spille deres første koncert inden i computerspillet Minecraft, til at spille udsolgte shows over hele USA.

Med en hurtigt voksende fanbase, der ikke længere kun eksisterer i internettet afkroge, er 100 gecs mere end klar til at tage ud på deres første verdensturné. Turnéen kommer til at markere et nyt kapitel for duoen, som har haft en hæsblæsende start på deres karriere på trods af også at have været påvirket af nedlukningen. I en anmeldelse af bandets genudgivelse af ’1000 gecs’-albummet fra 2020 beskrev NME deres musik som “brain-melting, genre-crushing vision of pop’s future.” Vi glæder os til at træde ind i denne fremtid i Pumpehuset til januar.

Om Manna:
Manna er et tilbagevendende event i København, der præsenterer koncerter med nye internationale stjerner og lokale talenter. Nuværende og tidligere optrædener inkluderer Oklou, Amaarae, Dreya Mac, Pearl Charles, Coco & Clair Clair, John Moods, School of X, Mercedess og Lil Halima.

 
Søndag
23. jan 2022
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
200 Kr. + gebyr
?>