pumpehuset presents
OM - support: The Bug (DJ set - Black Wax Attack Dub session)

Fra asken af SLEEP skabte Matt Pike High On Fire, mens Al Cisneros og Chris Hakius dannede OM.

Begge blev store spillere på undergrundscenen, men i hver deres ende af spektret. Hvor High On Fire red ind i kampen med frådende heavy-attitude, drog OM ud på en spirituel pilgrimsrejse i rifførkener og groove-templer. Siden er meget sket, blandt andet er SLEEP tilbage fra deres hi, og Chris Hakius er ikke længere med i OM. Det er Al Cisneros til gengæld, og det samme gælder Emil Amos og Robert Lowe.

Som trio udforsker OM de samme temaer og emner, som har været grundlaget i deres musik fra starten af: åndelighed, tyngde, repetition.

OM har ikke udgivet et studie-album siden "Advaitic Songs" i 2012, men deres turné-plan er pakket i 2019, så mon ikke Al og hans kumpaner har nye jams med i sækken, når de kalder til rituelt stormøde i Pumpehuset den 31/7.

The Bug (DJ set – Black Wax Attack Dub session)

Den britiske producer Kevin Martin har mange musikalske mutationer under frakken, alle med omdrejninger om musik fra den tunge ende af spektret, hvad enten han har pillet ved industrial, dubsteb, noise, grime, ambient og meget andet. Martins hovedmutation er The Bug som siden slutningen af 90’erne har leveret afarter af noise, grime, dubsteb, hiphop og dancehall, og det er som The Bug, at Martin vil rive et hul i Pumpehuset før koncerten med OM.

Dubstep før en metalkoncert, spørger du? The Bug/Kevin Martin har tætknyttede bånd til metalverdenen, hvor han bl.a. har arbejdet sammen med industrial-pioneren Justin Broadrick (Godflesh mm.) om de to projekter GOD og Techno Animal, derudover har han haft musikalske clashes med Dylan Carlson fra drone-bandet Earth, hvor de sammen har ladet eksperimenterne flyde.
31 Jul 2019
Doors open
21.00
Show start
21.45
Price
230 Kr. + gebyr
?>