PUMPEHUSET og 3rd Tsunami Præsenterer
Dusin + ELBA + FVN

Tre danske acts slår pjalterne sammen til en ekstraordinær, trefoldig popoplevelse i Pumpehuset den 19. november. Dusin byder på kompromisløs popmusik, Elba viser, hvordan catchy synthpop skal skæres og FVN sætter ild til salen med sprængfarligt rap.

Dusin
Dusin, bestående af Mads Vadsager Larsen og Jesper Nohrstedt Boesgaard, blev i 2016 tilfældigt parret op under Bandakademiets Music Maker Camp. Trods deres forskellige musikalske baggrunde fandt de hurtigt en gensidig samhørighed og skabte duoen Dusin. Siden da har duoen turneret landet rundt, været finalister i DR’s Karrierekanonen, udgivet to EP’er og udgav i begyndelsen af 2020 deres debutalbum ’Ærlige Løgne’, der modtog stor ros blandt anmeldere og fans. Dusin laver kompromisløst popmusik, der er spækket med dansable vibes og ungdommelig glød, men som også skildrer ungdommens nativitet og tvivl, der kommer til udtryk i de til tider melankolske og iltre tekster. Dusin tør eksperimentere og arbejder konstant på at tage deres musik til nye højder. Gennem konstant udvikling og et evindeligt drive er Dusin et af de mest spændende navne i det danske vækstlag, der foruden at være et ultra-energisk og håndværksmæssigt band i topklasse, også tilfører dansk popmusik et spændende og originalt take på, hvordan dansksproget og dansevenlig musik sagtens kan have utroligt mange facetter.

ELBA
ELBA er lyden af kraftfuld skandinavisk pop, når det er bedst. Med en håndfuld velskrevne og stærkt eksekverede singler i bagagen er 25-årige ELBA en stærk kandidat til at blive en af Danmarks næste store popartister. ELBAs energiske og catchy synthpop er både personlig, dramatisk og fængende - og formår både at få hjertet og fødderne til at danse. En cocktail af energi, der giver associationer til kvindelige kollegaer som Aurora, MØ & Robyn. Bag akronymet ‘ELBA’ finder man Ellen Bathum - ikke kun en dygtig vokalist, men også en musikalsk håndværker i sin egen ret. Ellen er dybt involveret i alle aspekter af sit musikalske projekt - lige fra sangskrivning og produktion til mix og master - og hendes perfektionisme er til at tage og føle på i sangenes detaljerigdom og personlige energi. ELBA har allerede i sine første år som artist sat sit præg på den danske musikscene. I 2019 lukkede hun Countdown-scenen på Roskilde Festival til flere anmelderes begejstring. Hun har efterfølgende spillet prominente festivaller som bl.a. SPOT & Alive Festival samt spillet til vigtige kulturbegivenheder som Copenhagen Pride. Den nyligt udgivne single ‘700 Angels’ har fået stærk opmærksomhed i både tysk- og dansk radio. Sangen har ligget i rotation på ‘P3’ og har fået airplay på både ‘P4’ og tyske ‘Bayern3’. ELBA arbejder i øjeblikket på sin næste EP og med et dygtigt producerhold bag sig bliver det spændende at følge hendes musikalske univers.

FVN
Rapper FVN er rå, fab og flabet. Hun har, som independent, siden sin debut udgivelse tilbage i juni 2019, formået at skabe larm omkring sin musik og persona. På lidt over et år har hun udgivet syv tracks, fået spillet sin musik på P3 i Danmark og Sverige, været i top 3 på P3 Listen i flere uger i træk, blevet skrevet om i blandt andet Politikken og Soundvenue og optrådt på Smukfest og UHØRT Festival. FVNs flabede og samtidigt ærlige lyrik krydret med et forfriskende direkte drive, har fået folk til at spærre øjnene op i både musikbranchen og hos de unge fans. Modstand motiverer FVN. Hun tænder på at være undervurderet og hendes musik er en stor fuck-finger til alle de haters, som mener, at hun bør rette ind og følge skabeloner. Som enhver anden rapper med respekt for sig selv, skriver hun sine egne tekster, og hun flytter bjerge for at alle skal have lov til at være sig selv. Derfor vil du også opleve FVNs love for sig selv i hendes musik, hvor hun tager brydegreb med
himlen i et hvirvelvind af et soundtrack til selvværd, selvsikkerhed og self-love. År 2021 byder på en masse ny musik fra FVN, og desuden er en række features og collabs i støbeskeen, samt en masse live optrædener. 2021 bliver FVNs år.

 

På grund af den nuværende coronasituation, bliver denne koncert afviklet for siddende publikum. Vi har indrettet Pumpehuset i en corona-venlig udgave, hvor vi forener energien fra et spillested med hyggen fra en tysk bierstube. Det betyder borde/bænke-opsætning i den store sal, så det er muligt både at hygge og høre koncert med vennerne samtidig. Indretningen og rammerne for koncerterne er udarbejdet i tæt samarbejde med myndighederne for at gøre koncerterne sikre og trygge for alle.
19 Nov 2020
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price
140 Kr. + gebyr
?>