PUMPEHUSET og Pumpehusets Byhave og Ultrasound Records Præsenterer
Ultrasound Records presents: Darling Don’t Dance + Roxy Jules

Darling Don’t Dance
De kompromisløse støjrockere Darling Don’t Dance er aktuelle med deres nye album 'Pediophobia'. Inspireret af åbenlyse 90’er referencer som Sonic Youth og The Breeders, har Darling Don’t Dance lært af forbilledernes lyd, men skaber deres helt egen musikalske stil. Bandet er hverken bange for at dyrke dissonante støjflader eller fremhæve den gode melodi; dette udføres med Big Muff, Sweet Honey og en sangerindes fandenivoldskhed, der kravler ind under huden på dig.

ROXY JULES
Bag navnet ROXY JULES finder du sangskriver, sangerinde og musiker Julie Runa. I oktober 2016 udgav bandet det tredje album kaldet ROXY JULES III, som har fået mange rosende ord med på vejen både i Danmark og i udlandet. Herhjemme kvitterede Gaffa bl.a. med 5 ud af 6 stjerner.

ROXY JULES III er indspillet sammen med musiker og producer Valentin Kruse, der også spiller med live. Til sammen er de en elektronisk støjrock duo, der bevæger sig i et univers, der er støvet, insisterende og beskidt, men samtidig også smukt, skrøbeligt og porøst.

Sangene på ROXY JULES III er bygget op omkring elektroniske beats, længselsfulde keys, enerverende støj og distortede guitarer, der smyger sig legende og kontrastfyldt omkring Julie Runa's vokal og tekster.
Torsdag
1. jun 2017
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>