Nordic Music Society label night

Pumpehusets Byhave åbner kl. 15:00 – Byhavekøkkenet AREPA AREPA åbner kl 16.00
Koncerter starter kl. 18:30
Fri entré

____________________________________

Alfen
Siden debut-ep’en ‘Hungrende’ fra 2014 har Albertslund-rapperen Alfen rumsteret i det øverste vækstlag af dansk hip-hop. I 2015 vandt han både den danske samt den nordiske live-konkurrence Emergenza festival og Alfen er garant for et godt leveret sceneshow hvor rap og sang blot er en brøkdel af en performance som ellers byder på spacy synthesizer-soloer til melankolske jazzy klavermomenter til tunge beats og dans. Den 30 juni udgiver han første single fra Nordic Music Society. Den hedder ’Lædersko & Hat’ og er featuring selveste Peter Frödin. Og det er ikke helt tilfældigt at netop Peter Frödin gæster tracket, da Alfen er DKs eneste (erklærede) homo i hip-hop miljøet.

Facbook: www.facebook.com/Alfenkbh

Matthew Bay
Matthew Bay udgav tidligere i år udgav sin første single ’High Heel Traces’, der bød disco-pulserende beats og klangsvøbte vokaler i en suspence-fyldt produktion. Matthew Bays sound rummer både fortid og nutid og lander et sted i samtiden med sine referencer til tidligere tiders disco og funk såvel som 10’ernes elektroniske pop. Live er Matthew Bay 4 mand høj og byder på en fest for alle med hang til gode hooks og dansegulv. Bag Matthew Bay står den 22-årige solist, sanger og sangskriver Mathias Broksø og det er i tæt samarbejde med bassist og producer David Vang at Matthew Bay har skabt sit lydunivers. De har begge baggrund i Københavns unge jazzmiljø, og blev ført sammen i Matthew Bay grundet deres fælles forkærlighed til de svunde tiders store disco-konger og dronninger.

Facebook: www.facebook.com/Matthewbaymusic

Khalidi
Khalidi er et nyt ungt navn på den danske RnB og EDM scene. 20-årige Khalidi er vokset op med Gospel og RnB og hans sangskole har været Youtube’s mange videoer, med de store gamle stjerner som lærermestrer. Der er dog ikke noget tilbageskuende over Khalidis egen musik. Førstesinglen ’Hold Me’, som udkom tidligere i år, bød på en ghetto-poppet EDM, der vekslede imellem en knivskarp falset og forvrængede voice-samples. D. 23. juni er Khalidi klar med sin 2. single ’Feeling Some Way’, der med sin nedbarberede signaturproduktion og Khalidi’s unikke stemme, skubber til de gængse grænser for hvordan moderne u-generisk RnB kan lyde. Det er iøvrigt Khalidis debutkoncert, og vi håber folket vil tage godt imod.

Facebook: www.facebook.com/KhalidiOfficial