PUMPEHUSET and All Things Live presents
Ziggy Alberts

Koncerten er desværre aflyst. Billetkøbere bliver refunderet direkte af Ticketmaster. Spørgsmål vedrørende refundering bedes henvendt til Ticketmaster.

Ziggy Alberts vender tilbage til Danmark. Danske fans kan ikke få nok af den australske singer-songwriter Ziggy Alberts, der tidligere på året optrådte for et komplet udsolgt Lille Vega. Derfor vender han tilbage til foråret, og giver koncert i Pumpehuset 1. april.
Ziggy Alberts er en singer-songwriter, der tilføjer helt ny betydning til begrebet ’independent artist’. Med sine kun 24 år, har han allerede udgivet fem album, startet sit eget pladeselskab Commonfolk Records, spillet for udsolgte venues og fået millioner af lyttere i hele verden.

Alberts’ folk-influerede lyd er ærlig og personlig, og er blevet sammenlignet med navne som Ben Howard og Jack Johnson. Lyden komplimenteres af hans lyriske univers, der oftest har udgangspunkt i hans forhold til sine medmennesker og naturen – et emne der står hans hjerte nært, som surfer og naturforkæmper. I 2018 udgav han sit femte album Laps Around The Sun, som han turnerede med i over 100 lande i 2019. Dette gav ligeledes anledning til besøg i København, hvor Alberts spillede for et komplet udsolgt Lille Vega. Til foråret kan danske fans altså glæde sig til endnu en chance for at opleve den charmerende australier, når han indtager Pumpehuset 1. april
1 Apr 2020
Doors open
20.00
Show start
21.00
Price
200 Kr. + gebyr
?>