pumpehuset presents
Young Dinosaur + Tidlige Armbånd – Byhaven

For andet år i træk åbner Pumpehuset op for husets egen dejlige, grønne og afskærmede Byhave. Det bliver endnu federe end sidst og i år går vi all in på endnu flere siddepladser, grønnere omgivelser og bedre afskærmning fra trafikken.

Byhaven har åben hele sommeren, hvor vi teamer op med vores bedste musikalske venner, for at bringe en masse koncerter under åben himmel. Haven har åbent fra onsdag til lørdag, hvor der også vil være masser af tid til hygge, eksamenslæsning, fussball, grill og picnic.

Her er siddepladser nok, god stemning, fri wi-fi og kaffe på kanden. Tag blot grill og madkurve med, og køb så drikkevarerne i baren undervejs - det er dét, vi betaler musikerne med.

Biografi Young Dinosaur
Young Dinosaur - En stor del af bandets identitet er skabt i samarbejde med Figurines’ Jens Ramon, som helt fra start har været med til indspilninger og taget del i sangskrivningsprocessen. Dette har ført til en EP produceret af netop Jens Ramon, der bl.a. indeholder numrene Our Dreams, som blev testet på Det Elektriske Barometer på P3, og The Girl I Met, som Soundvenue udvalgte som dagens Top Track.

EP’en modtog en fremragende anmeldelse i Soundvenue, som gav den 5/6 stjerner, og som beskrev bandets lyd godt: Smukke popmelodier krydres med fængende bas, skæve guitarriffs og alsidige iørefaldende trommerier. Bandet arbejder i øjeblikket på deres debutalbum, der forventes på gaden i efteråret 2014.

Biografi Tidlige Armbånd
Tidlige Armbånd er en rock og rul-gruppe fra Amager der bare har lyst til det hele. Uden den store hensyntagen til noget klasker bandet alt det gode sammen i et livligt og blodbrusendelevende take på populærmusikken, der ikke er bange for at være sig selv eller for meget.

Den organisk hoppende debutplade Jeg Kunne Dig Rigtig Godt fra sommeren 2013, fulgtes hurtigt op af den mere udknaldede Gode Piger Kommer I Himlen, Slemme Piger Kommer Over Det Hele. "De torpederer musikalske konventioner med en næsten naiv konformitetsforagt", skrev en anmelder.

Tidlige Armbånd udkommer på det lille københavnske pladeselskab Aftenrutine, sammen med bl.a. Musik Til Mor og Viktors Garage.

Tidlige Armbånd er Anders Hjernø, Kristen Landro og Søren Leerbech.
30 Aug 2014
Doors open
16:00
Show start
18:00
Price
Free entrance
?>