PUMPEHUSET og Scratch Copenhagen Præsenterer
Xzibit

West-Coast raplegenden Xzibit (USA) er klar til at indtage Pumpehuset torsdag den 7. november feat. James Savage aka Jayo Felony, Demrick & DJ Hoppa.

Efter at startet karrieren som en del af The Alkaholiks og The Likwit Crew, albumdebuterede Xzibit med den anmelderroste ”At The Speed Of Life” fra 1996, der sikrede ham en status som en af vestkystens mest spændende rappere. To år senere udkom “40 Dayz & 40 Nightz”, hvis nummer “What U See Is What U Get” betragtes som et af hiphop-genrens ypperste. Xzibit helt store succes kom dog først med udgivelsen af “Restless” fra 2000, der den dag i dag står som rapperens mest succesfulde. Bl.a. pga. singlen ”X”, der må siges at være Xzibit's til dato største hit.

En gæsteoptræden på både ”2001” fra Dr. Dre og på Eminem's ”Marshall Mathers”, gav Xzibit global anerkendelse, og var med til at sikre ham deltagelse i den stort opsatte ”Up in Smoke Tour” i 2000. Albummet ”Man Vs. Machine” fra 2002 var med gæsteoptræden var bl.a. Dr. Dre, Eminem, Nate Dog, M.O.P. og Snoop Dogg, og i 2004 vendte Xzibit stærkt tilbage med den hårdtslående ”Weapon of Mass Destruction”, der ikke indeholdt hjælp fra gamle venner, men derimod bl.a. havde produktioner af Hi-Tek og Timbaland. De seneste albums fra Xzibit er ”Full Circle” fra 2006 og ”Napalm” fra 2012, og Xzibit har planer om at udgive nyt album i løbet af 2019. Mange kender selvfølgelig også Xzibit som vært for MTV-programmet ”Pimp My Ride”, for roller i TV serierne Empire, Hawaii Five-O og CSI Miami, og for roller i filmene 8 Mile, xXx2, The Wash, m.fl.
7 Nov 2019
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price
360 Kr. + gebyr
?>