pumpehuset presents
Venom Inc. + Suffocation

Et af Englands mest indflydelsesrige metalbands, Venom, teamer under navnet Venom Inc. op med de amerikanske dødslegender Suffocation og Brasiliens ondeste, kvindelige thrash metal-trio til en heftig omgang forårstråd i Bombehuset.

Venom har de seneste år eksisteret i flere forskellige konstellationer. Den oprindelige frontmand Cronos har stadig sin egen Venom-inkarnation, og for tre år siden startede tidligere guitarist Mantas, bassist Tony "Demolition Man" Dolan og den oprindelige trommeslager Abaddon bandet Venom Inc.  De har i år udgivet deres debutalbum ’Avé’, og de tre musikere er trods deres alder, ifølge anmeldelser i den internationale presse, langt fra blevet rustne. Venom Inc.'s debutalbum rammer nakken som en tung mukkert, der kickstarter en times headbanging til fængende, til tider Motorhead-rockende, guitarriffs i en old school blanding af thrash, speed og dødsmetal.

Med på touren er også dødslegenderne Suffocation fra New York, som er aktuelle med deres 8. fuldlængdeudgivelse ’…Of The Dark Light’.  Bandet kan uden overdrivelse betegnes som kongerne af brutal dødsmetal og har siden 1988 været leveringsdygtige i teknisk guitar-riffing, hurtige blastbeats og komplekse karakteristiske breakdowns. Suffocation har i år fået tilføjet nyt og ungt blod i bandet med guitarist Charlie Errigo og trommeslager Eric Morotti, så det bliver med friskt og knivskarpt line-up, at de flænser vores sorte sale op til marts.

Supporten denne aften kommer fra thrash metal-trioen Nervosa og canadiske Aeternam, der blander ekstrem death metal med storladne melodiske riffs.
19 Mar 2018
Doors open
19.00
Show start
19.30
Price
230 Kr. + gebyr
?>