pumpehuset presents
Velvet Volume
Girls Night Out

Med roste liveoptrædener til Kronprinsparrets Priser, Gaffa Prisen 2015 og P6Beat Rocker Koncerthuset har den aarhusianske rocktrio Velvet Volume overrasket hele den danske musikbranche.
Søstrene Noa, Naomi og Nataja Lachmi har spillet musik sammen i mange år, men i 2013 dannede de Velvet Volume og spillede deres første koncert på Danmarks Grimmeste Festival i Aarhus samme år. Med musikalsk integritet og overbevisende optrædener har de siden sommeren 2015 taget anmelderne og det danske publikum med storm.

Bandet bygger deres sangskrivning på energiske guitarriffs, kreative basgange og en hårdtslående trommeslager, ikke ulige bands som The Runaways, White Stripes og Royal Blood.

Velvet Volume udgav i august 2015 singlerne ‘I Think I Need You’ og ‘R unnin’ Wild’, som begge er i rotation på P6Beat. I starten af 2016 er bandet aktuelle med endnu to dobbeltsingler.

Med som support er Girls Night Out, et nyt spændende band, ledt an af Terkel Atsushi (Virgin Suicide) og hans musikalske kompagnoner bestående af en håndfuld erfarne musikere; Awinbeh Ayagiba (Silvester), Oliver Nehammer, Uffe Dalskov (October Dance) og Malthe Rostrup (CTM). Bandet leverer et twist af start 00'ernes kækhed med en tongue-in-cheek-kitschet attitude, dog med den ærlige og inderlige, klassiske popsang som hovedingrediens. Det første udspil “Let’s Get Serious” er mixet af Victor Groth (Waldo & Marsha, Vinnie Who).
25 Mar 2016
Doors open
20.00
Show start
21.00
Price
120 Kr. + gebyr
Girls Night Out
Placeholder image
?>