pumpehuset presents
Velvet Mornings + The Foreign Resort - Byhaven

For andet år i træk åbner Pumpehuset op for husets egen dejlige, grønne og afskærmede Byhave. Det bliver endnu federe end sidst og i år går vi all in på endnu flere siddepladser, grønnere omgivelser og bedre afskærmning fra trafikken.

Byhaven har åben hele sommeren, hvor vi teamer op med vores bedste musikalske venner, for at bringe en masse koncerter under åben himmel. Haven har åbent fra onsdag til lørdag, hvor der også vil være masser af tid til hygge, eksamenslæsning, fussball, grill og picnic.

Her er siddepladser nok, god stemning, fri wi-fi og kaffe på kanden. Tag blot grill og madkurve med, og køb så drikkevarerne i baren undervejs - det er dét, vi betaler musikerne med.

Biografi Velvet Mornings
Harmonier, rumklang, atypisk sangskrivning og store støjflader udgør hjørnestenene i Velvet Mornings' shoegaze-univers. Et univers skabt i et indspilningsstudie i København af tre drenge mellem 19 og 21 og drevet af god mad, dårlig rødvin og lyden af forstærkere på bristepunktet. Musikalsk sendes der anerkendende nik til navne som Swervedriver og Failure, mens trommer, vokal og guitarbredsider slås om at komme foran i lydbilledet, altid med samspillet fokuseret på næste klimaks.

EP'en "Comfort" af Velvet Mornings kan streames og downloades her: http://velvetmornings.bandcamp.com/

Velvet Mornings består af Paw Skovbye, Joachim Holmgaard og August Ottsen

Biografi The Foreign Resort
Den københavnske trio The Foreign Resort spiller dyster og eksplosiv New Wave-Post Punk domineret af forvrængede guitarekkoer, energisk trommespil, en kraftfuld bas og intense melodiske vokallinjer og temaer.

The Foreign Resort er netop kommet hjem fra endnu en USA-turné, hvor de bl.a. besøgte branchefestivalen South by Southwest i Austin, Texas. Turnéen skabte opmærksomhed fra bl.a. Under The Radar Magazine, Seismic Sound og High Voltage Magazine og singlerne ”Dead End Roads” og ”Alone” er lige nu i rotation på mere end 40 radiostationer over hele USA.

Nye album “New Frontiers” - https://soundcloud.com/theforeignresort/sets/new-frontiers

The Foreign Resort består af Mikkel B. Jakobsen, Henrik Fischlein og Morten Hansen
26 Jun 2014
Doors open
Show start
19.00
Price
Free entrance
?>