pumpehuset presents
UHØRT præsenterer...

Kom til en aften med masser af lækre koncerter med nye og fede, danske musiknavne! UHØRT rykker indenfor med varme koncerter en kold februar-aften. Måske har du selv været på UHØRT Festival i august og allerede oplevet nogle af navnene, og du vil derfor gerne opleve dem igen? Måske har du ikke set dem før, men har en stor nysgerrighed efter nye sange, lyde og melodier? Uanset hvad byder aftenen på rig mulighed for lækker musik.

MUND DE CARLO: Mund de Carlo er sproglig opfindsomhed og rap-teknisk overskud leveret til lyden af rå baggårdstrommer, opløftende horntemaer og støvede stemningsfulde samples.

SHY SHY SHY: Shy Shy Shy har været i heftig rotation på P6 BEAT med det iørefaldende nummer, ’Do Not Ask’, og med deres november-nye EP, Love Songs, charmerer deres vokalklare beskrivelser af forskellige faser af et parforhold sig ind på den danske musikscene.

BORNELAND: Den elektroniske brødreduo forvandler popmusik til elektroniske, hypnotiserende tracks. Micki og Jonas leverer energifyldte performances i deres veltilrettelagte live sets.

REST IN BEATS: De hiphop-inspirerede tektoniske beats, den dragende vokal og skarpe scratch danner et unikt lydunivers, som man får lyst til udforske og drømme i. Rest In Beats bliver pt. Anbefalet af Karrierekanonen med nummeret, Mure.

KEJTHÅNDET: Kejthåndet deler deres hverdagslyrik med nærhed og med et elektropoppet troubadour-tvist, der vækker en nysgerrighed og gør deres numre vedkommende. De har netop udgivet mere moderne, mandlig smerte og vellyd med den nye EP, Helt Derud Hvor Ordene, der havde release d. 26. januar.

GEORGE BEST: Med inspiration fra Nu-disco og new-wave blev GEORGE BEST skabt med et ønske om at lave dansabel electro-pop med masser af synth og falset omkranset af drevne beats.

THE NEW INVESTORS: Det københavnske popensemble, The New Investors, der har en forkærlighed for west coast 60’er pop. De serverer en catchy cocktail af psykedelisk indiepop og californisk surf rock, der både udfordrer og appellerer bredt.

OM UHØRT:
UHØRT Festival er landets nye, store festival for den allernyeste musik. Festivalen finder sted hvert år i august, og i 2015 var der over to dage 40 spændende bands på festivalens 3 scener. Ca. 2.500 mennesker var forbi UHØRT Festival i 2015.
13 Feb 2016
Doors open
19.30
Show start
19.30
Price incl. fee
134 Kr.
?>