PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! presents
Tyler Childers

Koncerten er flyttet til fra d. 24 til d. 30 januar. Købte billetter er stadig gældende til den nye dato, men kan naturligvis refunderes via billetlugen.dk, hvis nødvendigt.

Besked fra Tyler: "To honor the “Best Country Song” nomination, Tyler will be attending the Grammy awards in Los Angeles. Despite our best efforts to not alter any upcoming dates, we unfortunately have to reschedule Tyler’s shows in Copenhagen and Stockholm. Copenhagen has been rescheduled to Thursday, 30th January 2020 and Stockholm has been rescheduled to 30th June 2020. All existing tickets will be honored for the rescheduled dates."

Tyler Childers er en af de mest autentiske og talentfulde countrysangere netop nu. 24. januar kommer den Kentucky-baserede singer-songwriter til Pumpehuset – med et nyt og længe ventet album i baggagen.

28-årige Tyler Childers har i årevis været betragtet som en lokal legende i den country-gale hjemstat Kentucky. Men amerikaneren med den unikke stemme sprang med ét ud som en vaskeægte nationalskat, da han i 2017 udgav det Sturgill Simpson-producerede debutalbum, ’Purgatory’, der byder på throwback country med rå tekster og altopslugende storytelling. Albummets brutale realisme stammer fra fra Childers’ eget liv, der blev tilvejebragt af en kulminearbejdende far og en sygeplejermor, og hjembyen Lawrence County, hvis kontur da også er omdrejningspunktet på ’Purgatory’s albumcover. Han synger om at være en rebel i teenageårene til nu at være en hårdtarbejdende ægtemand – med en masse alkohol, stoffer, fristelser og korsveje ind imellem.

Tyler Childers’ autobiografiske tekster, der ligger et sted mellem bekendelser og kaldesange, er vævet ubrydeligt sammen med et autentisk mix af bluegrass, folk-rock, blues og country, hvor det ene nummer er mere gennemført end det forrige. I 2018, hvor det meste af året blev brugt på en utrættelig turné, blev Childers’ hyldet som Americana Music Honors & Awards' 'Emergin Artist of the Year', og til august udkommer så den længe ventede albumopfølger ’Country Squire’.
30 Jan 2020
Doors open
20.00
Show start
21.00
Price
180 Kr. + gebyr
?>