PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! presents
Ty Segall
J.C. Satán

Det går stærkt for Ty Segall. Både hans rockundergenre-surfende knaldperler og hans udgivelsestempo er hurtigere end de flestes.

Gennem de seneste syv år har han som et vaskeægte rock wizz-kid udgivet intet mindre end 9 album under eget navn. Enkelte er blevet til i musikersamarbejder med Mikal Cronin og White Fence, og udover solokarrieren har Segalls baggrund i seks bands - de seneste år i hans eget, Fuzz. Det kommende album er første fuldlængde plade med originalt materiale fra Ty Segall siden han i
2012 gav os intet mindre end tre forrygende af dem, blandt andet hans til dato mest roste bedrift, Twins.

Lyt til “Thank God For Sinners”: http://youtu.be/EgWJNl9TZJw

For en ting er produktivitet. En anden er kvalitet. Når Ty Segall fortsat kan tage på store turneer over hele USA og Europa, skyldes det, at hans mange udgivelser stabilt holder et skræmmende højt kvalitetsniveau, imens hans karakteristisk snøvlende brølevokal charmerende gør 60’ergaragerock, 70’er stonerrock og hardcore punkinspirationer til hans helt egen: solvarm og reverb-tung til tider, andre gange fræsende og rå.

Lyt til “The Hill”: http://youtu.be/oQwLneB9qkk

Ty Segall har besøgt Danmark flere gange, både i eget navn (Loppen, KB18) og med sine bands. Det er imidlertid et par år siden, så derfor er der stor gensynsglæde ved at kunne velkomme ham og hans nye album på Pumpehuset den 7. november.
7 Nov 2014
Doors open
20:00
Show start
21:00
Price
180 inkl. gebyr Kr.
J.C. Satán
Placeholder image
?>