pumpehuset presents
Tudsegammelt Releasefest

Den støvede hiphop konstellation Tudsegammelt frigiver d.19 april deres nye EP og sparker i samme anledning SLYNGELTOUR 2014 i gang sammen med Sjakket.

Der har i knap et halvt år været meget stille omkring bandet, som intensivt har arbejdet på at færdiggøre deres nye udgivelse "10'eren". En 10" vinyl indeholdende seks spritnye skæringer. Numrene er brygget i bandets, efterhånden velkendte, skramlede, brune univers og fremstår som et miks af Lars Da Fari’s produktioner tilsat kontrabas og Tuba (Rune Ølpik), trommer og percussion (Ejnar Videbæk) samt rim fra de to banditter i front Leon og Klaes. Som et frisk pust gæster den gamle skrubtudse Stig Møller pladens første singleSovet For Lidt hvorpå han bidrager med vokal og guitar. 

Pladen udkommer på 10” vinyl i et oplag på 500 stk. og kan erhverves fra d. 19 april hvor der afholdes releasefest på Pumpehuset i København. Det vil på aftenen ligeledes være muligt at erhverve sig 7"-singlen "Sovet For Lidt" med Stig Møller på gæstevokal.

Der afholdes reception fra kl 19 i baren over gardaroben og kl 21 bliver dørene åbnet til en times gratis fadøl. -Der er natuligvis tale om den specialbryggede "Trætudsens Tobakstår" fra Brøggeren.

Sjakket sparker festen igang kl. 22 hvorefter Tudsegammelt tager over.

Med et underfundigt tekstunivers i limbo mellem akademisk hovskisnovski, nordjysk beskedenhed og drømmen om Vendsyssel som selvstændig stat, leverer Sjakket en multikulturel olfert af cumbia, balkan og tør boombab.De lyrisk militante Hip-Hoppere har deres helt egen spidsfindige kombination af folkelige beats, der med sin ufortrødne energi skaber et helt igennem fascinerende, originalt, og håndspillet musikalsk univers.
19 Apr 2014
Doors open
21.00
Show start
22.00
Price
80 inkl. gebyr Kr.
?>