PUMPEHUSET and Live Nation presents
Tribulation

Svenske Tribulation blev dannet I 2004 og startede som dødsmetalband, men har siden bevæget sig væk fra den tætpakkede dødsscene og blander i dag black’n’roll, heavy og psykedelisk rock og kan reelt ikke placeres i en genre.

Tribulation var i studiet i april måned for at indspille deres femte album med Jamie Elton. Albumtitlen er ”Where the Gloom Becomes Sound” og albummet forventes at udkommer til januar. Vi håber derfor på nyt materiale når de ligeledes gæster Pumpehuset til januar.

Bandet har besøgt Danmark ofte de seneste år, og begejstret på en lang række af de danske metalfestivaler; Kill Town Death Fest 2013, COPENHELL 2016, Metal Magic 2017 og senest to gange sidste år, hvor de både gæstede Metal Royale i Aarhus og varmede op for Ghost i København. Nu er tiden endelig kommet et headline show i Pumpehuset til januar.

Med sig har de den schweiziske duo Bölzer, der er kendt for deres ekstreme death/black med psykedeliske og doom elementer iblandet, og spiller på trommer og ti-strenget guitar. Projektbandet Molasses åbner denne aften. Gruppen blev sat til at opføre et specielt syet set til Roadburn festival sidste år, og tæller medlemmer fra The Devil’s Blood og Death Alley. Gruppen udsender deres debut “Through The Hollow” 16. oktober på Season Of Mist.

Billetter købt til den oprindelige koncert gælder også til denne koncert.
17 Sep 2021
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price
235 Kr. + gebyr
?>