pumpehuset presents
Total Carnage Fest III

Når entréen er betalt, er der fri fadøl fra 21.00-00.00. - Sådan går det ned til Total Carnage Fest !

Temaet for den tredje Total Carnage Fest bliver møgbeskidt mørkt dansk black metal!

Øverst på plakaten er århusianske Horned Almighty, der efter en 7” Ep, en split lp/cd og 4 fuldlængde albums, nu er klar til at fejre bandets 10-års jubilæum.

Horned Almighty har siden 2002 gjort sig i en mørk punk’n’roll bastardiseret black metal, der indimellem også krydres med tonstunge death metal grooves. Alt i alt en fængende cocktail af mørk ødelæggelse, som bandet har fået stor ros for over hele linjen i de internationale metalmedier - især på de to seneste udgivelser ”Necro Spirituals” og ”Contaminating The Divine”.

Horned Almighty arbejder for tiden på bandets femte album, der eftersigende udkommer i starten af 2013.

Til dette eksklusive show i København kan du forvente masser af (d)ødelæggelse, læder, nitter og et fandenivoldsk band, der med S i front, vil trampe Pumpehusets øl-lammede publikum i stykker!

Inden vi skal tæskes igennem af aftenens hovednavn, vil danske Eldjudnir give en lektion i mørk dansk black metal med en lyrik, der er stærkt inspireret af den nordiske mytologi.

Eldjudnir blev startet af Jakob Larsen og Jacob Lund (spiller også i det københavnske folk-metalband Huldre m.fl.) i 2004 pga. trangen til at videreføre den tradition, de norske bands begyndte i starten af 90'erne. Bandet har i år 2012 udgivet det anmelderroste album ”Angrboda”, som sammen med de to første udgivelser, ”Ragnarok” og ”Ginnungagab”, er blevet udgivet på bånd af det tyske selskab Selbstmord Kommando Produktionen.

Første band på aftenen er københavnske Solbrud. Et forholdsvist nyt band på den danske metalscene, der udgav det selvbetitlede debutalbum gennem Euphonious Records tidligere i år, men allerede inden da havde en række live optrædener, heriblandt en meget rost koncert på Copenhell i 2011.

Solbrud kan betegnes som atmosfærisk black metal, og du kan forvente lange, drivende numre, hvor du både trækkes igennem stille betagende stemninger, men også intense og stormende sorte metal passager.
23 Mar 2013
Doors open
21:00
Show start
21:30
Price
150 Kr. + gebyr
?>