PUMPEHUSET og Fox Tail Præsenterer
Theo X + Mason J

Theo X og Mason J spiller i Byhaven den 12. juni - som sædvanligt er der fri entré.

Theo X
Multikunstneren fra København – Theo X – skaber beskidt og hjertefølt popmusik, med en blanding af grynede og organiske lyde der resulterer i nyskabende, catchy, popcollager. Theo X er en selfmade musiker og kunstner, der gør præcis hvad han har lyst til, hvilket har resulteret i at han har skabt en helt original og upoleret poplyd. Hans GLAM POP lyd centrerer sig omkring jordbundne historier og unikke perspektiver på livet - sammensat i snavsede og inderlige popproduktioner.

Theo X er den nye dreng i klassen, men med sin korte tid bag sig har han allerede skabt et imponerende CV. Efter sin første koncert i Cirkus Bygningen inviterede Kronprinsesse Mary ham til at spille til sin mands, Kronprins Frederik, 50 års fødselsdag, sammen med Malte Ebert og Nephew. Hans single ”Hey Chico” havde premiere i Go Morgen Danmark. Som opvarmning for Anne Linnet spillede Theo X foran 10.000 mennesker til Copenhagen Pride. Senest havde hans nye single ”You Don’t Wanna Dance” premiere på BBC i England, og musikvideoen til singlen blev til en ”MUST SEE” I Gay Times Magazine UK. Singlen har også haft god medvind på de danske radiostationer som P4.

Theo X har med stolthed modtaget titlen som Musikalsk ambassadør for World Pride 2021. Han vil i løbet af de næste 3 år rejse rundt og spille til Pride arrangementer over hele verden, og gøre opmærksom på LGBT rettigheder og på Københavns største Pride nogensinde. En titel der fylder den 27 årige sanger med en umådelig stolthed.

Mason J
Der er både romantik og fest i luften, når Mason J slår guitaren an og synger om sin store kærlighed på debutsinglen, pophittet “Falling in Love”.

Den 22-årige musiker fra Grenaa har selv skrevet og komponeret al sin musik, mens Christoffer Stjerne, der til daglig er forsanger i rocktrioen H.E.R.O, har produceret sammen med Asger Møller, som tidligere har arbejdet med artister som Mads Langer og Hjalmer.

Med en kærlig hilsen til Justin Timberlake, Shawn Mendes og Mads Langer, folder Mason J sin store, udtryksfulde vokal ud på sange, der kredser om kærlighed – både den der føles godt og den der ikke gør.

“Falling in Love handler om en forelskelse, der kan tage dig ud af det mørkeste dyb, som en forløsning, der sætter dig fri”, siger Mason J og tænker tilbage på en forelskelse.

12 Jun 2019
Doors open
15.00
Show start
18.30
Price
Free entrance
?>