PUMPEHUSET og ICO Præsenterer
The Sounds

Den svenske rock-kvintet The Sounds tager for første gang i næsten et årti turen over Øresund og giver koncert i Pumpehuset fredag 23. marts 2018.

The Sounds har siden debut- og gennembrudsalbummet Living In America fra 2002 markeret sig på den internationale alternative rockscene, hvor blandt andre gruppens populære singler ”Seven days A Week”, ”Rock’n Roll” og “Living In America” er at finde. Albummet blev indspillet i Stockholm på fire dage og hjembragte The Sounds flere priser til kaminhylden, heriblandt en Grammy.


Med Maja Ivarsson som frontkvinde og gruppens dansable punk-synth lyd har The Sounds placeret sig lunt i svinget på musikscenen igennem snart 20 år. Bagkataloget tæller fem studiealbum, og senest ep-udspillet fra juni i år, The Tales That We Tell, der er gruppens første udgivelse i fire år.


The Sounds musikalske stil er blevet sammenlignet med Blondie, The Cars, The Epoxies og Missing Persons og selvsamme stil fik bandet placeret på det amerikanske landkort, hvor de blandt andet har turneret med navne som Foo Fighters, The Strokes og Panic! at the Disco.


Med over 500 koncerter bag sig er The Sounds i den grad et rutineret liveband, og med The Tales That We Tell-ep'en i bagagen, får København endelig fornøjelsen af igen at opleve bandet live.

23 Mar 2018
Doors open
20.00
Show start
21.00
Price
240 Kr. + gebyr
?>