pumpehuset presents
The Souljazz Orchestra

Onsdag den 11. oktober eksploderer Pumpehuset i en blanding af soul, jazz, latinske og caribiske rytmer. The Souljazz Orchestra vender nemlig tilbage til Studiestræde med efterårets varmeste dansefest.

Hjemstavnen Ottawa i Canada emmer normalt ikke af sol, varme og soulet jazzmusik, men det har The Souljazz Orchestra så sandelig ændret på. Med deres dansable take på jazzmusikken, der også trækker tråde tilbage til 60’erne og 70’ernes klassiske souljazz såvel som inspirationskilder i Nordafrika og Fjernøsten, har de siden 2002 smidt det ene anmelderroste album ud efter det andet. De seneste albums er udkommet på Strut Records, der også står bag udgivelser af Mulatu Astatke, Dennis Coffey og Ebo Taylor, og det er under samme fane, at deres nye plade ‘Under Burning Skies’ udkommer.

The Souljazz Orchestra har vundet flere albumpriser, men det er på baggrund af intensiv turnéaktivtet, at gruppen er blevet et efterspurgt navn på festivaler og spillesteder over hele verden. Så forbedred din onsdags-jazz-brandert med det samme og gå ikke glip af et jazzorkester i verdensklasse.
11 Oct 2017
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price incl. fee
180 Kr.
?>