PUMPEHUSET og Beatbox Entertainment Præsenterer
The Internet
Nanna.b

De to hovedpersoner i bandet The Internet, Syd og Matt Martians er trods deres unge alder allerede garvede producere og sangskrivere. Syd lærte sig selv at optage og producere, da hun blot var 15 år gammel, og hun medvirker også på deres tracks med sin stille men aldeles kraftfulde vokal. Matts bidrag til bandet er ligeledes at producere musikken men også at spille synths.

Duoen mødtes på det hedengange Myspace i 2008, for dog først at slå pjalterne sammen omkring musikken 3 år senere. De blev en del af det eksperimenterende musikkollektiv, Odd Future, der med Tyler The Creator, Frank Ocean og Earl Sweatshirt i folden, efterhånden har et aldeles stærkt musikalsk bagkatalog. Hos Odd Future begyndte Syd som DJ og producer, men i 2011 blev lysten til at lave sit eget projekt større, og hun og Matt indspillede deres første fuldlængde album.

Live bliver duo’en bakket op at et fuldt band, der alle også bidrog til det nyeste udspil "Ego Death" fra juni 2015, hvor der ligeledes findes prominente gæster som Janelle Monae, Tyler The Creator og Vic Mensa.
15 Aug 2016
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price
160 Kr. + gebyr
Nanna.b
Placeholder image
?>