PUMPEHUSET og Heineken Præsenterer
The Frederik presents: Zeds Dead

Den hurtigst voksende musik-scene i USA igennem de sidste mange år er EDM. Stadion shows, giga festivaler kun dedikeret til stilen, kæmpe musik cruises udsolgt på få timer etc.

Danske The Frederik er med helt fremme i feltet og har allerede markeret sig voldsomt i resten af verden. Han har tourneret de store festivaler hele sommeren. Spillet mainstage på Creamfields og Leeds festival og har rykket Ibiza godt i skægget. Nu lancerer The Frederik sit nye residency i Pumpehuset hvor han inviterer nogle af de største på scenen og nyere talenter til at optræde. Første show er med ZEDS DEAD 28. november.

ZEDS DEAD besøgte Danmark første gang for godt et år siden for en pakket Kransal. Siden er de blevet signet til Diplos Label Mad Decent hvor de i år har udgivet EP'en Hot Sauce og sammen med Majer Lazor tracket Turn Around med legendariske Elephant Man. Lyt HER.

Hvis du har bas og beats i fingrene har du nu mulighed for at komme til at spille denne aften sammen med The Frederik og Zeds Dead. Deltag i konkurrencen hos vores venner hos wicked.dk hvor du ud over et gig i Pumpehullet også kan vinde et par headphones fra AIAIAI. Hjem og riv i pladespillerne. Læs mere HER.
28 Nov 2013
Doors open
22.00
Show start
23.00
Price
180 Kr. + gebyr
?>