PUMPEHUSET and Live Nation presents
The Faim

Oplev pop-punk fra ”down under” med The Faim, når de for første gang giver koncert på dansk jord i Pumpehuset.

Medlemmer fra The Faim mødte hinanden i high school i Perth  i Australien og begyndte at skrive sange inspireret af Fall Out Boy, Panic! At the Disco, Metallica krydret med en blanding af genrer som indierock, jazz, og pop-punk. I 2016 blev gruppen ”opdaget” af den anerkendte producer John Feldmann, som fik bandet til L.A. Der teamede de op med en række etablerede sangskrivere som Pete Wentz (Fall Out Boy), Mark Hoppus (blink-182), Josh Dun (Twenty One Pilots) og Ashton Irwin (5 Seconds of Summer) for at arbejde på deres første udgivelser.

Gruppens første single landede i 2018 i form af ’Saints Of The Sinners’. En sang der holder fast i bandets pop-punk-rødder, men samtidig bevæger sig ind i de mere catchy pop- og rockaspekter af musikken. Om sangen udtalte bandet: “It was about what our journey was, coming out of nowhere and trying to take over the world as soon as we could.” Senere i 2018 udkom debut-EP’en ’Summer Is A Curse’, hvor The Faim viser deres dynamiske tilgang til sangene med en lyd, der konstant udvikler sig og udforsker deres musikalske grænser.

På live-fronten har bandet været på en omfattende turné, hvor de har besøgt festivaller som Download, Slam Dunk og Reading og Leeds, samt delt scene med bands som PVRIS, Against The Current, Sleeping With Sirens, Hands Like Houses, Lower Than Atlantis, The Dangerous Summer og PVMNTS. Hver gang har The Faim vist en særlig evne til at resonere med publikum på et dybt personligt plan. Dette kan med garanti også opleves, når de indtager scenen i Pumpehuset til december.

Support: Normandie + Hot Milk
1 Dec 2019
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price
160 Kr. + gebyr
?>