pumpehuset presents
The Entrepreneurs

Koncerten er udsat pga. nedlukningen bliver koncerten udsat til den 23. maj 2021. Billetkøbere modtager direkte besked fra billetudbyderen.

The Entrepreneurs har uden tvivl slået sig fast et af de mest energiske livebands i Danmark. Lige siden deres første EP Tony Rominger fra 2016 har The Entrepreneurs turneret hjemlandet rundt i vid udstrækning og har bl.a. også besøgt England, Tyskland, Holland, Finland, Norge og Sverige med deres voldsomme og kraftige støjrock-koncerter. I vinteren 2020 drager de på en lille danmarkstour, som bringer  dem forbi Pumpehuset den 12. december.

The Entrepreneurs har netop udgivet den nye single "A Good Year To Go Across Country", som viser bandets eventyrlystne sangskrivningsevner og bygger videre på idéen fra den kritikerroste debutplade fra 2019 om at skrive storladne rocknumre, der udfordrer lytterne. Sangens storslåede, men nedadgående refræn klæber sig fast til sin lytter på en fængende måde, der er svær at sætte sin finger på. "A Good Year To Go Across Country" er fra bandets periode mellem musikudgivelser og turneer og beskriver en hengiven følelse af at have tillid til noget, selvom man ved, at man tager fejl. Det at stole blindt på noget og tro så meget på det, at point of no return blinker som et stort neonskilt lige foran dig.

Special guest: BABY IN VAIN
Baby In Vain er snart tilbage med nyt album – opfølgeren til 2018s ’More Nothing’ – og vi kan roligt sige, at de tre medlemmer er stærkt tilbage! Mere info om albummet følger de næste måneder, men nu kan man se frem til at opleve bandet live igen og som stærkt supplement til The Entrepreneurs.

NB! Billetter købt til den oprindelige koncert gælder selvfølgelig også til denne nye koncertdato.

På grund af den nuværende coronasituation, bliver denne koncert afviklet for siddende publikum. Vi har indrettet Pumpehuset i en corona-venlig udgave, hvor vi forener energien fra et spillested med hyggen fra en tysk bierstube. Det betyder borde/bænke-opsætning i den store sal, så det er muligt både at hygge og høre koncert med vennerne samtidig. Indretningen og rammerne for koncerterne er udarbejdet i tæt samarbejde med myndighederne for at gøre koncerterne sikre og trygge for alle.
27 Feb 2021
Doors open
19.00
Show start
19.30
Price
210 Kr. + gebyr
?>