PUMPEHUSET and Live Nation presents
Teenage Fanclub

Det var skramlende og støjende, da det skotske kultband Teenage Fanclub gjorde deres entré på den alternative rockscene i Glasgow i 1989. I løbet af en karriere, der har varet mere end 30 år, har de udgivet den ene stærke plade efter den anden, så som ’A Catholic Education’, ‘Bandwagonesque’, ‘Thirteen’, ‘Grand Prix’, ‘Songs From Northern Britain’, ‘Howdy!’, ‘Man Made’, ‘Shadows’ og ‘Here’. Teenage Fanclub gik ret hurtigt fra at være indie-underdogs til at blive et af Storbritanniens mest elskede kultbands.

I begyndelsen af deres karriere blev de lovprist for deres guitar-drevne anthems, der sendte dem direkte mod toppen i den alternative rock-æra. Dog har Teenage Fanclub hele tiden afsøgt nye musikalske territorier, og bl.a. lukket lyden af klassiske 60'er og 70'er power pop og folk rock ind i deres univers. Til december bringer de deres eminente bagkatalog med til Pumpehuset.

Billetter købt til den oprindelige koncert gælder også til denne nye koncertdato. Kontakt venligst Ticketmaster ved spørgsmål angående billetter.

Support: Frøkedal & Familien
25 Apr 2022
Doors open
20.00
Show start
21.00
Price
250 Kr. + gebyr
?>