PUMPEHUSET og Soulkitchen Præsenterer
Sun Ra Arkestra
Eloq

I sit helt eget særlige sammenkog af free jazz, swing, doo-wop, electronica og med afrofuturistiske referencer, er et show med Sun Ra Arkestra lige så langt fra en ordinær koncertoplevelse som den afdøde leder af bandet mente hans åndelige hjem var fra jorden. Jazz-legenden Marshall Allen leder i dag orkestret og da de gæstede København under årets Distortion optrådte de med en total udsolgt koncert i Jazzhouse. Du skal derfor ikke sidde for længe på hænderne, når Sun Ras Arkestra besøger byen på ny og den 26. november fejrer jazz-ikonet fra Saturns fødselsdag i Pumpehuset.

Sun Ra ville nemlig i år være fyldt 100 år. I stedet døde han i 1993 i en alder af 79 - selvom det ikke kan siges, at jazz-ikonet ikke gjorde god brug af sin tid på Jorden. Hans katalog spænder snesevis af albums og singler, og har i nyere tid inspireret markante folk inden for både hip-hop og elektronisk musik. Det gælder bland andre Madlib, Erykah Badu, Mike Huckaby, Motor City Drum Ensemble og Outkast’ Andre 3000.

Denne aften bliver altså en vaskeægte lektion i det 20. århundredes musikhistorie med musik fra en af de allerstørste musikikoner. Så hvad end du er til hip-hop, psych, techno eller avantgarde jazz, så bør du ikke gå glip af denne aften.
26 Nov 2014
Doors open
20.00
Show start
21.00
Price
200 Kr. + gebyr
Eloq
Placeholder image
?>