PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! presents
SULKA

Koncerten er desværre aflyst. Billetter refunderes automatisk af Billetto indenfor 5 hverdage. SULKA sender følgende besked om aflysningen:

“Kære alle, Vi er enormt bedrøvede over at skulle informere om, at den ellers for os så længe ventede koncert den 1. oktober i Pumpehuset er aflyst pga sygdom. Vi håber meget at kunne planlægge og annoncerer en ny meget snart. Kh. SULKA”

SULKA kom ind fra siden på den danske rapscene og spiste den til morgenmad. Hendes debutalbum Epoker, produceret og udgivet af Tue Track, er et de bedste danske rap-album i nyere tid, med en stålsat fokus på teknisk raffineret tekstskrivning og levering. Den 1. oktober indtager hun scenen i Pumpehuset.

I SULKA og superproduceren fra Langestrands værksted handler det om substans og solidt håndværk, snarere end mass appeal. Selvom SULKAs tunge og selvsikre stemmeføring lægger direkte op til klassisk ’her kommer jeg’-rap, formår den kun 21-årige rapper i stedet at vikle lytteren ind i et svimlende lyrisk univers, der til tider tangerer straight up poesi. Tonelejet svinger fra det smukke og jazzede til det benhårde, og man er som lytter ikke i tvivl om, at man møder et menneske med den slags indsigt, man kun får, hvis man kaster sig ud i livet med hud og hår.
1 Oct 2021
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price
150 Kr. + gebyr
?>