pumpehuset presents
STRFKR


STRFKR var oprindeligt musikeren og multiinstrumentalist Josh Hodges’ soloprojekt. Det havde reelt set kun et formål: at skabe ”dance music that you can actually listen to, that’s good pop songs, but also you can dance to it”. Denne formel har Hodges og hans bandmedlemmer efterfølgende fulgt slavisk i forbindelse med tre albumudgivelser og ikke mindst et utal af koncerter.


Som liveband har STRFKR har opbygget sig et ry en scenevant og yderst stærk popkvartet, der aldrig lider af turnétræthed eller dårlige koncertdage. De har da også opbygget sig en solid fanbase netop på grund af deres vilde koncerter og intensive turnévirksomhed igennem de sidste mange år.

Med udgivelsen af bandets seneste album, ’Miracle Mile’ (2013) ændrede Josh Hodges arbejdsstil, ophørte med at være eneleverandør af musikalske ideer og numre og inviterede i stedet de resterende bandmedlemmer til at deltage i indspilning- sprocessen.

Musikalsk placerer STRFKR sig et sted mellem Phoenix og Yeasayer og med ’Miracle Mile’ beviser de endnu engang, at de om nogen mestrer den gennemarbejdede og dansable synthpop.


 
3 Nov 2013
Doors open
20.00
Show start
21.00
Price
150 Kr. + gebyr
?>