PUMPEHUSET og Good Times Præsenterer
Stavroz

Stavroz (BE) består af fire venner fra Flandern i Belgien og blev grundlagt tilbage i 2011. De har sammen skabt en delikat akustisk, organisk og cinematisk tilgang til elektronisk musik og har længe været en betydelig spiller på den europæiske undergrundsscene.
Deres EP, "The Ginning", opnåede guldstatus i Frankrig og modtog adskillige priser i bl.a. Tyskland. Siden har flere store, internationale scener fået æren af at gæste Stavroz – bl.a. Coachella, Fusion Festival, Pukkelpop, Tropico og mange flere. Sidste år udgav de deres debutalbum "Mindibu", så fans endeligt kan lytte til et album i fuld længde fra den legendariske gruppe.

Selvom Stavroz nu har eksisteret i 11 år, er mange af deres sange stadig relevante - og er langsomt på vej mod titlen som tidløse klassikere. Over en halv million månedlige lyttere og over 100.000 følgere bare på Spotify er helt enige.

Kom og oplev Stavrozs usædvanlige dramatiske, melankolske og dog beslutsomme tilgang til den elektroniske musik i Pumpehuset.

Support: NoToNo

NoToNo er et friskt, nyt musikalsk samarbejde mellem to talentfulde kunstnere, Bow Miller og Thomas Schulz. Deres melodiske, organiske numre fyldt med akustiske elementer og instrumenter vil helt sikkert sætte gang i dansegulvet.

Bow Miller er en etableret DJ i København, kendt for sine innovative og eklektiske mix, der blander forskellige genrer og lyde. I NoToNo byder han ind med sin erfaring og kreativitet, ligesom at hans unikke perspektiv på musik har været med til at forme duoens lyd.

Thomas Schulz er en filmkomponist, der har arbejdet på adskillige succesfulde filmprojekter, hvilket giver ham en filmisk følsomhed over for musikkens verden. Hans baggrund inden for film og elektronisk musik har givet ham et skarpt øre for storytelling og en dyb forståelse af, hvordan man skaber en følelsesmæssig påvirkning gennem musik. Med NoToNo har han fundet et nyt udløb for sin kreativitet og en chance for at udforske et nyt, musikalsk territorium.

Sammen skaber Bow og Thomas musik, der blander elementer af organisk house og afro tech med filmiske lydlandskaber for at skabe en lyd, der er helt deres egen. Deres debut-EP udkommer senere i år, og publikum over hele verden venter allerede spændt på udgivelsen. Deres debutsingle "Lost in the Dust" sætter allerede ild i dansegulvene rundt om i verden.
1 Jun 2023
Doors open
22.00
Show start
23.00
Price incl. fee
300 Kr.
?>