PUMPEHUSET and Live Nation presents
SKYND

Koncerten med SKYND er flyttet til den 13. september 2022. Billetkøbere modtager direkte besked fra billetudbyderen.

Der er lagt op til en af de helt mørke og mystiske aftener i Pumpehuset, når det anynome band SKYND spiller koncert den 7. februar 2022.

SKYND er det mørke kreative outlet og alter ego for sin forsanger, Skynd, og den mangeårige producer og multiinstrumentalist “F”. Deres første track blev produceret i Studio 301 i Sydney, SKYND skriver sange om mystiske, uforklarlige og brutale straffesager, og mysteriet omkring Elisa Lam's uopløste død inspirerede debutsinglen fra ’Chapter I’ der udkom i 2018. Senest har SKYND udgivet singlen "Columbine", der omhandler det brutale skoleskyderi på Columbine High School i USA.

SKYNDS tekster rækker dybt, dybt ned i den uhyggelige afgrund af den menneskelige sjæl. Med hendes egne ord: “I want to get as close as possible to the evil that humans are capable of. I am obsessed with it. For weeks, months even, I’ve been trying to get into the heads of the most vicious, cruel killers. There is nothing more fascinating to me than people who have reached the boundary of their humanity.”

Vi skjuler alle noget bag den jordiske facade, vi viser verden. Måske er det en uudtalt fetish. Måske er det en begærlig trang. Eller det kan bare være den slags mørke, vi anerkender i forbifarten - men ikke tør ikke sige højt. SKYND skræller disse lag af og afdækker, hvad der lurer indenunder - i al sin smertefulde herlighed.
7 Feb 2022
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price
155 Kr. + gebyr
?>