PUMPEHUSET og Beatbox Entertainment Præsenterer
Ski Mask The Slump God

Ski Mask the Slump God er en del af den nye undergrunds-rapscene, der er kommet frem på Soundcloud. Denne nye genre har ikke et navn, men kan genkendes ved et mere punket udtryk end det, du ser hos etablerede rappere. De nye, unge rappere farver deres hår og har piercinger. De er i DIY-punkens ånd, og deres hardcore rap har et mere rocket udtryk – nogen af dem implementerer sågar emo-genren i deres numre.

Ski Mask the Slump God debuterede på ”Members Only Vol. 1” og ”Members Only Vol. 2”. I maj 2016 udgav han mixtapet ”Drown-in-Designer”, som blev et kæmpe hit på Soundcloud. På singlerne ”Where’s The Blow!” og ”Take a Step Back” kan man for alvor høre den helt unikke lyd, der har givet Ski Mask the Slump God en stor fanskare: Han leverer nemlig et helt specielt, helt halsbrækkende flow, man ikke har hørt før.

Ski Mask the Slump God er oppe på omkring en million ugentlige afspilninger på Soundclod, og har udtalt, han udgiver to nye mixtapes i nærmeste fremtid. I et interview har Ski Mask fortalt, at hans mål med musikken til at starte med var at skide på dem, der sagde, han ikke kunne blive til noget. Det ændrede sig dog langsomt, og nu er hans mål simpelt: At have det sjovt. Så hvis du er til eksperimenterende, rowdy, punket hip hop og klar på at have det sjovt, skal du dukke op når Ski Mask the Slump God spiller på Pumpehuset d. 3. December.

Support: Louis Valuta (DK)
3 Dec 2017
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price
250 Kr. + gebyr
?>