PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! presents
SG Lewis

Engelsk producerstjernefrø fyrer op under festen i Pumpehuset

House- og discopoptalentet SG Lewis, der har arbejdet sammen bl.a. Robyn, Dua Lipa, Jessie Ware og Mø, giver koncert med sangene fra sit kommende album ”AudioLust & HigherLove” den 18. marts 2023 i Pumpehuset.

Samuel George Lewis har tilbragt en stor del af sit liv på klubber. Måske er det derfor, at han i dag står som en af Englands mest lysende nye producere af house- og discopop, der er skabt til at akkompagnere glitrende lys og svedige kroppe. Som ung dyrkede han introverte innovatører som James Blake og Bon Iver, samtidig med at han elskede Timbalands og The Neptunes’ dansable fusion af hiphop, r’n’b og electro. Musikinteressen skaffede ham et job som resident dj på Liverpool-klubben Chibuku, hvor han sugede til sig af tidens populære elektroniske dansegenrer som house, dubstep, techno og drum 'n' bass. Lewis havde dog også ambitioner om selv at lave musik, og efter at have remixet Jessie Ware blev han i 2014 signet af hendes label. Her udgav han de næste år tre kritikerroste ep’er, samtidig med at han remixede og producerede for navne som Disclosure, Flume, Khalid og Dua Lipa.

I 2021 udkom debutalbummet ”Times”, der blev anmeldt positivt i både, The Guardian, NME og Pitchfork. Her blander han smækker, hoftevridende house og disco med inspiration fra 80’er-pop, funk og synth-glitrende electropop, og albummet byder desuden på bidrag fra navne som Robyn, Niles Rodgers, Lucky Daye og Channel Tres. Ved siden af sin egen musik har SG Lewis også skrevet sange sammen med flere store navne. Han har bl.a. været med til at lave Dua Lipas ”Hallucinate”, to numre på Tove Lo-albummet ”Dirt Femme” (2022) og ”Live to Survive” fra Møs seneste album.

Den 23. januar 2023 er han klar med sit andet studiealbum, ”AudioLust & HigherLove”, hvorfra singleforløberen ”Call On Me” med Tove Lo emmer af discofest i stroboskoplysets skær. Under to måneder senere, den 18. marts, kan hans danske fans opleve de nye numre live i Pumpehuset. SG Lewis er kendt som en medrivende koncertoplevelse, hvor hans fængende produktioner får tilføjet trommer, percussion og synths af et live-musikere – så publikum kan godt begynde at kridte danseskoene!

Support: TWO ANOTHER
18 Mar 2023
Doors open
20.00
Show start
21.00
Price
220 Kr. + gebyr
?>