pumpehuset presents
Run The Jewels
Dj Static & J-Spliff

 

I 2012 producerede El-P Killer Mike’s anmelderroste album R.A.P. Music. Senere samme år, medvirkede Killer Mike på tracket "Tougher Colder Killer” fra El-P’s Cancer 4 Cure. Sidste år etablerede de to erfarne herrer så officielt duoen Run The Jewels, og udgav det selvbetitlede album til gratis download.

Både Roskilde festival og VEGA havde i 2013 fornøjelsen af den amerikanske duo med de stramme og tunge beats, og med en stil der er både gennemført og cool. De er garanter for troværdig hiphop i traditionel form, uden at blive klichéfyldt eller gammeldags, og så kan de bryste sig af musikmagasinet NME’s omtale af deres fælles projekt, som værende det ENESTE væsentlige hiphop samarbejde i dette årti (Watch The Throne - Jay Z og Kanye).

Run The Jewel udgiver den længe ventede opfølger ”Run The Jewels 2” (RTJ2) her i oktober, så der er lagt i kakkelovnen til en solid hiphop fest i Pumpehuset denne fredag aften i december.

 

Dj Static og J-Spliff har rocket scener sammen i adskillige år. I ind og udland, som Majors, som en del af Rolig Under Pres show eller som straight up party rocking tag team. Begge er skolet i boom bap men breder sig modigt ud i andre soniske landskaber og fornyer sig med tiden.

J-spliff er aktuel med hans første solo album på dansk "Større End Alting".
Dj Static gik sidste år sejrsgang med hans album "Rolig Under Pres"

Static og Spliff laver d 19 dec et eksklusivt show skræddersyet til opvarmning for Run The Jewels.

 

Og så krydrer vi lige aftenen yderligere med en gedigen efterfest: bliv hængende efter koncerten og oplev Guilty Simpson (Stones Throw/Detroit), Elzhi (Fat Beats/Detroit), Phat Kat (Money Truck/Detroit), Ben (Turntable Jazz/Cologne), Pac (Can/Copenhagen) og Pladevennerne.

Der vil også være adgang kun til efterfesten for en flad halvtredser.
19 Dec 2014
Doors open
20.00
Show start
21.00
Price
200 Kr. + gebyr
Dj Static & J-Spliff
Placeholder image
?>