PUMPEHUSET and Live Nation presents
Rotting Christ + Carach Angren

Der er lagt i kisten til en af de helt sorte aftener i Pumpehuset, når græske Rotting Christ og hollandske Carach Angren deler scene mandag den 29. januar 2018.


Rotting Christ er efterhånden ved at være nogle af de gamle drenge indenfor metalverdenen, da de siden 1987 har været bannerfører for det den græske scene har at byde på. Egentlig startede de ud som et grindcore-band, men har siden udforsket den sorte metal og er nu at finde i den gotiske ende af black metal-hylden.


På deres seneste udspil, Rituals, har Rotting Christ taget endnu et skridt i den gotiske retning. Her blander de blastbeats med munkekor og kulsorte stemningsflader, der munder ud i en helt særlig lyd. Og det fungerer live. Det fungerer faktisk så godt, at den danske metalblog blastbeast.dk omtalte deres 2016-koncert i København som en af årets bedste. Rotting Christ leverede et udadvendt show med en ekstremt varieret setliste og en energi, der gik rent i hos publikum, og manifesterede sig i en solid moshpit.


Med Carach Angren forbliver vi på det europæiske kontinent, nærmere bestemt Holland, hvorfra bandet med det Ringenes Herre-inspirerede navn kommer fra. Carach Angren er ikke bange for at være storladne, hverken i deres musikalske udtryk eller i de historier, deres sange fortæller. De går all-in på den symfoniske black metal og stryger om sig med vanvittigt stærke orkesterarrangementer og rasende hurtige blastbeats, mens de også mestrer teatralsk langsomme opbygninger.


Carach Angrens nye 2017-album “Dance and Laugh Amongst the Rotten” har fået masser af rosende ord med på vejen, og det er velfortjent for den er en tour de force ud i mødet mellem dramatisk horrorfortælling og brutalmetal. På albummet udruller de hollandske epikere en fortælling om en ung piges leg med et ouija-board (ånden i glasset), der åbner dæmonernes port. metalinjection.net gav pladen 9.5/10, mens det blev til 10/10 fra danske heavymetal.dk.


Det bliver altså en gennemført metalaften i Pumpehuset mandag den 29. januar med to forskellige takes på black metal-genren fra hver sin ende af Europa.

29 Jan 2018
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price
200 Kr. + gebyr
?>