pumpehuset presents
Red Lama

Red Lama vender tilbage til Pumpehuset for at spille eneste danske koncert i 2020.

Sidste gang Red Lama var forbi Pumpehuset, fyldte de den Sorte Sal og spillede en stærkt medrivende koncert. Nu vender de tilbage for at spille årets eneste danske koncert. Det bliver samtidigt bandets sidste i en længere periode, da den kommende tid dedikeres til at arbejde videre på opfølgeren til ‘Motions’ fra 2018. Mon ikke publikum kan forvente en smagsprøve eller to.

Red Lama spiller bredspektret rockmusik med plads til både ekstatisk dans og fordybelse. Inspireret af de seneste fem årtiers grænsesøgende og udsvævende rockmusik, såsom den psykedeliske rock, kraut- og postrocken, favner Red Lama en moderne lydene rock, der formår at forholde sig til sin nutid.

Red Lamas musik kommer for alvor til live på scenen. Og når bassist, Frederik Hansen lægger et hypnotisk bagtæppe af basgrooves, som guitaristerne, Jonas Rahbek og Oliver Fick kan lægge deres melodiske guitarharmonier ovenpå; når trommeslagerne, Marius Linnet og Niklas Jørgensens dundrende trommer vokser intenst, og Morten Kaas’ tangenter skaber musikalske kalejdoskoper er det svært ikke at blive opslugt og indhyldet i lydbilledet. Med det stærke sammenspil, kombineret med forsanger Johannes Linnets dragende og hypnotiserende performance, har bandet vundet både publikum og anmeldernes hjerter. Senest i Indien, hvor bandet i januar 2020 imponerede publikum med koncerter i New Delhi og Varanasi.

På grund af den nuværende coronasituation, bliver denne koncert afviklet for siddende publikum. Vi har indrettet Pumpehuset i en corona-venlig udgave, hvor vi forener energien fra et spillested med hyggen fra en tysk bierstube. Det betyder borde/bænke-opsætning i den store sal, så det er muligt både at hygge og høre koncert med vennerne samtidig. Indretningen og rammerne for koncerterne er udarbejdet i tæt samarbejde med myndighederne for at gøre koncerterne sikre og trygge for alle.
24 Oct 2020
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price
150 Kr. + gebyr
?>