PUMPEHUSET og Ram Records Præsenterer
Andy C & 2Shy, Culture Shock, Ray Rampage
Culture Shock
KØB EN BILLET SOM GIVER ADGANG TIL BÅDE RAM NIGHT FEAT ANDY C D. 16. FEBRUAR OG NOISIA OG THE UPBEATS D. 30. MARTS.


RABATPRIS 230 KR. + GEBYR.  DU SPARER ALTSÅ 70 KR. OG SIKRER DIG EN BILLET TIL TO AF FORÅRETS VILDESTE BASFESTER. KØB RABATBILLETTEN HER.


Andy C er et af den D’n’B scenens største navne. Nu kan han endelig opleves live, når Pumpehuset inviterer Andy C og pladeselskabet, Ram Records, på besøg fra England sammen med 2Shy, Culture Shock og Ray Rampage.

Andy C er kendt som en af de dygtigtste drum’n’bass dj’s og er adskillige gange blevet kåret til den bedste inden for sit felt. Desuden har han i samarbejde med Ram folkene skabt en lang række D’n’B klassiskere som ”Titan", "No Reality" og "Valley of the Shadows".

Til festen i Pumpehuset har Andy C samlet nogle af de største Ram signede basnavne: 2Shy, Culture Shock and Ray Rampage, som alle er med til at definere lyden af d’n’b anno 2013.

Ram Records
Er et af de vigtigste selskaber inden for elektronisk musik og har igennem de sidste 20 år opbygget sig et ry, som et yderst velrespekteret pladeselskab. Ram har blandt andet stået bag udgivelser med navne som Noisia, Sub Focus, Shimon og Chase & Status. Ram har desuden på igennem 10 år afholdt nogle af de mest legendariske fester i London-klubben The End frem til den lukkede i 2009.

Lokal support: Det bliver de gode folk fra C.A.R.T. (Christiania Radios Torsdagsredaktion), som vil stå for den danske del af opvarmningen.16 Feb 2013
Doors open
22.00
Show start
22.00
Price
130 Kr. + gebyr
Culture Shock
Placeholder image
?>