PUMPEHUSET og The Psyke Project Præsenterer
The Psyke Project - Final show

Siden 1999 har The Psyke Project hærget de danske og udenlandske scener med deres kompromisløse og energiske hardcore metal.

Det er blevet til i alt 6 albumudgivelser, tonsvis af koncerter og i år spillede de københavnske metaldrenge 2 anmelderroste shows på henholdsvis Copenhell og Roskilde Festival.

Efter 15 år sammen har The Psyke Project besluttet at stoppe, og Pumpehuset er sammen med bandet stolte af at kunne præsentere deres sidste koncert fredag d. 3. oktober.

Bandet udtaler: "Siden udgivelsen af "Guillotine" har det ikke kunnet være bedre at være medlem af The Psyke Project, hvorfor vi har valgt at stoppe her. Det lyder måske mærkeligt i jeres ører, men vi vil slutte, mens vi er på toppen, med fred i sindet, oprigtig kærlighed til musikken, og fra nu af fejre alle de gode stunder vi har delt sammen. De fleste af os har spillet i The Psyke Project i mere end halvdelen af vores liv, og derfor er det en svær beslutning. Men det føles, som om tiden er moden nu."

The Psyke Project har lovet at spille materiale fra 1999-2014, og med en masse happenings i klassisk The Psyke Project fest-stil er vi overbeviste om, at denne aften vil eksplodere i fest, metal og kaotisk moshing.

Kom og sig ordentligt farvel til Danmarks mest succesfulde hardcore act!
3 Oct 2014
Doors open
20.00
Show start
21.00
Price
kun dørsalg
?>