PUMPEHUSET og Beatbox Præsenterer
POND
Froth

TAME IMPALAS “SMÅBRØDRE” FRA PERTH SYRER UD I PUMPEHUSET!

De fleste kender Tame Impala, der har genoplivet den psykedeliske rock i Australien, og som har givet flere udsolgte koncerter i Danmark samt optrådt på Roskilde-festivalen. Men knap så mange kender til søsterbandet, Pond, der er kendt for at levere en endnu mere outreret og vanvittig version af rockens syrede afart.

Selv kalder kvintetten deres musik for “psykedelisk garage-glam”, og da det udkom i august sidste år, proklamerede den britiske avis, The Independent, netop følgende om gruppens femte album: "If mutant garage-psychedelia is your thing, then Aussie quintet Pond's ‘Hobo Rocket’ should have your head spinning."

Ponds besætning tæller blandt andre det nuværende Tame Impala-medlem, Jay Watson, og eks-medlem Nick Allbrook, og både i studiet og til koncerterne bytter de livligt roller med de andre tre multiinstrumentalister. Gerne fra sang til sang, hvilket er med til at gøre musikken og koncerterne ekstra kaotiske.

Kvintetten fra Perth fik først for alvor international omtale, da “brødrene” i Tame Impala i 2010 fik succes med pladen ‘Innerspeaker’, og nu er det produktive band, der i snit har udgivet et album hvert år siden 2009, altså klar med skive nummer seks, ‘Man, It Feels Like Space Again’, som sendes på gaden den 26. januar.

Og i den forbindelse har Pond, der er blevet sammenlignet med navne så forskellige som Frank Zappa, Blue Cheer og David Bowie, meldt sig klar til deres første optræden på dansk grund, nærmere betegnet i Pumpehuset. Lever de fem australieres koncerter tilnærmelsesvis op til hypen, så er der en uforglemmelig aften i vente.
10 Mar 2015
Doors open
19:00
Show start
20:00
Price
200 Kr. + gebyr
Froth
Placeholder image
?>