pumpehuset presents
Perturbator + HEALTH + Author & Punisher

Synthwave-mesteren Perturbator leder an i en aften, hvor tre musikere på hver deres måde skubber grænserne for, hvordan clashet mellem organisk og elektronisk musik skal lyde. Foruden Perturbator spiller amerikanske HEALTH, der præsterer et unikt opkog af noise rock og electro, og en-mands-industrial-hæren Author & Punisher.

Perturbator
Den fransk elektroniske producer James Kent er manden bag Perturbators dybe, kraftfulde og unikke synth-inspirerede musik, der emmer af en kaotisk 80'er-dystopisk fremtid. Siden 2011 har Perturbator skubbet grænserne for sin musik, både på og uden for scenen og han har spillet utallige store festivaller som Hellfest, Download, Psycho Las Vegas og mange flere. Perturbator har også samarbejdet med Cult of Luna, HEALTH og den elektroniske musiks svar på paven, Jean-Michel Jarre. I 2020 har James Kent brugt sin tid på at skrive nyt materiale, som udkommer i 2021.

HEALTH
HEALTH har efterhånden en del år på bagen efter dannelsen tilbage i 2006 og har siden da på utrættelig vis vist, hvordan noise rock og elektronisk musik klæder hinanden. HEALTH debuterede i 2007 og udgav efterfølgende de to vilde remix-album DISCO (2008) og DISCO2 (2010). Der seneste fuldlængde plade er Death Magic fra 2015 holder de stadig noise-fanen helt højt mens, der stadig er plads til afstikkere ind i discoficeret territorie.

Author & Punisher
Author & Punisher skaber cutting-edge industrial metal with organiske, hjemmelavede maskiner, som han bygger fra bunden og bruger til at manipulere synthesizere og andre instrumenter. Author & Punisher spillede i en forrygende og foruroligende tung koncert som opvarmning for Godflesh i Pumpehuset i 2018.
4 Nov 2022
Doors open
20.00
Show start
21.00
Price
200 Kr. + gebyr
?>