pumpehuset presents
Per Vers

PER VERS “DNA” ALBUM RELEASE KONCERT

Så er Per Vers klar med nyt album, opfølgeren til EGO fra 2011 der blev nomineret til en DMA og fire Steppeulve. Med 12 nye numre, hvor teksterne er skarpere skåret end nogen sinde, hvor Annisette fra Savage Rose og Isam fra Outlandish kigger forbi på skønsang, og Sveriges top-producere Large og Embee igen har produceret. DNA står for mange ting - bl.a. De Nøgne Aber, som vi mennesker er. Pers vers har længe været blandt de mest respekterede og nærstuderede på scenen. I hhv. 2012 og 2013 modtog han Spoken Word prisen og Dan Turéll Medaljen. Men Per V skal ikke læses, han skal opleves på en scene. Vi fornemmer at denne koncert bliver et must-see.

Per Vers fortæller om aftenens program:
Den 5. maj udkommer mit nye album “DNA”, hvilket jeg glæder mig til at fejre med jer!

Jeg spiller hele den nye plade + klassikere med nyt orkester - den toptunede trio EMIL DE WAAL - GUSTAV LUNDGREEN - DAN HEMMER som er nogle af de mest erfarne og respekterede instrumentalister herhjemme. Emil og Gustav har ageret husorkester i Anders und Madsens talkshow, og Dan er hammond-organisten der bliver ringet til når de hårdeste amerikanske jazzmusikere kigger forbi. Jeg kan slet ikke forklare hvor meget jeg glæder mig til at høre nye og gamle numre i deres udgaver!

Som altid har jeg mine trofaste støtter NAPPION og AYOE ANGELICA med, som ikke bare gør livekoncerterne væsentligt lækre, denne gang har de begge har været med i studiet hele vejen, og lægger sang, rap, afrikansk kor og/eller beatbox på alle albummets numre!

Før vi går på har jeg håndplukket to af de mine favoritter på den danske rapscene til at varme op. NIXEN er et ungt navn med de hårdeste rim blandt de nye tyre i folden. Og som et scoop har jeg overtalt KASPER SPEZ til at vende tilbage til live-scenen efter flere års tavshed! Nixen og Spez spiller samlet en halv time fra kl. 21.00, og så går vi på umiddelbart efter!

Prisen er 160 kr. + gebyr, og DET NYE “DNA” ALBUM ER MED I BILLETPRISEN!!!
Alle gæster modtager en CD ved indgangen!

Desuden er der følgende bonus ting på aftenen:
1. En Per Vers cap til de første 100 gæster!
2. En specialbrygget DNA ØL der kun kan fåes denne aften - til de første 100 gæster!
3. To måneders gratis abonnement til Deezer - fri musikstreaming - til alle!

Kæmpe tak til State Of Wow, 2. Aarhus Bryghus og Deezer for at støtte op og gøre aftenen federe!

Til efterfesten fyrer duoen League of Extraordinary Gentlemen op for en helt vanvittig fest. I 2007 startede League Of Extraordinary Gentlemen at udveksle idéer og producere musik over Skype og andre onlinetjenester. Det førte i sommeren 2012 til et kassettebånd på det danske pladeselskab Tambourhinoceros og en EP på det amerikanske pladeselskab Proximal. Først i efteråret 2012 mødte de hinanden for første gang i et fysisk studie i NOTE’s hjemby Sam Diego, Californien.
8 May 2014
Doors open
20.00
Show start
21.00
Price
160 Kr. + gebyr
?>